21 лютого 2001

Архів

Новини
22:37
Свіже зізнання Кучми
Політологи і політтехнологи давно і настирливо радили Кучмі виступити перед народом. Це мало бути схожим на душевну таку, майже інтимну розмову арбітра нації з нацією. Слова прості, пропозиції короткі, так, щоб за душу брало і не залишалося ніякого сумніву – президент не бреше.
20:23
Кучму спіймали на слові
Слідом за Форумом нацпорятунку готується подати до суду на Кучму... Павло Лазаренко. Екс-прем'єр вимагає, щоб "гарант" довів, що він, знаходячись два роки в каліфорнійській в'язниці, ухитряється фінансувати "Україна без Кучми".
18:08
Падає рейтинг Кучми
Близько половини українців так і не визначилися, наскільки справжні записи розмов Кучми, що свідчать про причетність президента до зникнення Гонгадзе. Однак кожний четвертий переконаний, що записи справжні і тільки 12% вважають, що це підробка, а значить, саме стільки вірять клятвам президента.
17:21
Синдром самовбивці у Ющенка
Іноді краще жувати, ніж говорити
Ющенко продовжує дивувати праву опозицію і підтверджує свою відданість нинішній Банковій. Напередодні голосування про недовіру генпрокурору прем'єр заявив, що проти відставки Потебенька.
17:01
Нові злочини Тимошенко
В ході розслідування прокуратурі вдалося встановити нові факти злочинної діяльності Тимошенко не тільки на посаді президента корпорації "Єдині енергетичні системи України", але і після обрання депутатом.
16:23
Смерть і хаос у Києві
Український президент Леонід Кучма любить виставляти себе, як переконливу фігуру - мабуть, трохи безбарвного, але все ж лідера, який хотів би м'яко наблизити Україну економічно і політично до Заходу. Деякі люди повірили в цей образ: Україна була у великому фаворі в адміністрації Клінтона і третім за величиною реципієнтом допомоги США, після Ізраїлю і Єгипту.
13:57
"День Потебенька". Частина перша
Потебенько не прийшов до парламенту, і депутати почали розглядати його інформацію offline. У секретаріаті зареєстровано чотири законопроекти про недовіру генпрокурору. А про всяк випадок науково-експерне управління Ради підтвердило підзвітність Потебенько парламенту.
12:23
Нові стрічки не дають спокою Кучмі
Згідно з магнітними стрічками, котрі, як кажуть, були потай записані в його офісі, президент Кучма, обложений український лідер, віддавав накази стосовно того, щоб місцевих посадовців шантажували, погрожували їм компроматом і ув’язненням, аби змусити їх забезпечити йому перемогу на президнтських виборах 1999 року.
12:00
Поповнення антикучмівського табору
До акції "Україна без Кучми" офіційно приєдналися дві потужні структури – партія "Батьківщина" і Незалежна профспілка гірників України. Шахтарі вже оголосили передстрайкову готовність. Якщо "влада й далі ігноруватиме вимоги учасників акції "Україна без Кучми", профспілка може припинити відвантаження вугілля на електростанції, говорить НПГУ.