22 червня 2001

Архів

Новини
19:46
Фехтування на хрестах переноситься. А візит Папи, слава Богу, ні
Однак у нинішній ситуації нелегко буде й Папі. Він на собі відчує, що таке сучасна Україна. Хоча й, звичайно, не так, як це відчувають українці щодня. І хто після цього скаже, що папа Римський – не мужня людина…
18:55
Папа Римський і Україна
"Особиста думка" на Німецькій хвилі
Кажуть, що надсилаючи Папі запрошення, Леонід Кучма діяв не без умислу. Сам факт приїзду голови Ватікану може стати для Кучми своєрідним відпущенням гріхів. Хоче того Папа Римський чи ні, йому не уникнути тісних обійм з одноосібним господарем України.
18:26
МВФ тисне на Україну. Україна - на США
Україна не згодна з додатковими умовами МВФ для поновлення кредитування. Вони "дуже обтяжливі", сказав в п'ятницю журналістам заступник міністра фінансів Петро Германчук. Тим часом у Вашингтоні напряму до США – головного акціонера МВФ – звернулася українська делегація на чолі з Володимиром Литвином, який спробував розтопити серця американців.
17:07
Спокуса Володимира Путіна
Приймаючи в Кремлі римського Папу, Володимир Путін продемонструє, що останнє слово в церковних справах належить президенту, а не патріарху. Ніколи ще у вітчизняній історії російські володарі не могли противитися подібній спокусі. Відправляючись на Україну, Папа починає довгу подорож до Росії.
16:05
Американці пропонують "план Маршалла" для України
15:02
Гавриш наступив на горло… пісні "гаранта"
Незрозуміло поводиться віце-спікер Верховної Ради Гавриш. Не усвідомлює він, з яким трепетом народ підтримував свою ж ініціативу на референдумі 16 квітня 2000 року. Інакше чого б це він заговорив як опортуніст.
14:18
Папа Римський підтримує "розгромників", вважає Алексій ІІ
12:52
Марчук ділився інформацією зі "спецслужбами держав НАТО"?
Євген Марчук за часів керівництва СБУ, "грубо порушуючи службову етику", за власною ініціативою "зливав" детальну інформацію про контракти із торгівлі зброєю. Тому матеріали ,що компрометують Марчука, для розслідування використала не СБУ, а італійський антимафіозний комітет.
12:29
Кучма хоче поліпшити свій імідж за рахунок Папи
12:03
Достаток Чорномирдіна перевищує мільярд доларів