25 липня 2003

Архів

Публікації

Козаченко: "Зернова криза виникла через перевірки"

Бі-Бі-Сі: Тобто ви не погоджуєтеся, що це якась картельна змова, як про це казали? Козаченко: Це була тотальна паралізація діяльності цих структур силовими органами. Понад 10 тисяч структур було одночасно заблоковано, у них вилучили документацію, заблокували рахунки - оце картельна змова.
Новини
19:41
Людина за спиною президента
Домінуючою характеристикою Сергія Льовочкіна є небажання виходити "на світ". Він залишається одним з важливих кулуарних гравців вітчизняної еліти, одержуючим дивіденди на ігровому полі у межах столичних вулиць Банкової і Грушевського. (рос)
19:39
Росія, Україна, Білорусія і Казахстан об'єднаються через 5-7 років
"Ідеться про процес, який, наприклад, в Євросоюзі займав багато років", - нагадав зі свого боку Микола Азаров.
18:17
Олег Єльцов: Мене залякували. А от чому залякували – ніхто не сказав
Я думаю, тільки залякати. Я не розумію, який би був розклад, якби ці люди потрапили б до мене в квартиру. Я все-таки схиляюся до того, що лякали, тому що бійки як такої не було. Це могли бути якісь старі публікації, люди просто образилися сильно і чекали слушного часу.
17:21
Піскун не програв у суді - бо газети не поширюють інформацію
У своєму рішенні Бернацька вказала, що "позивач не довів факт поширення відповідачами зведень, що його ганьблять, особою до якого пред'явлений позов"
15:08
Путін не примушує Україну вступати до союзу з Росією, Білорусією і Казахстаном
Президент Росії Володимир Путін заявив, що економічні інтеграційні процеси в рамках СНД повинні йти виключно на добровільній основі.
14:36
Молдова законно захопила українське підприємство
У Держкомітеті з питань охорони державного кордону України не пов'язують інцидент на Дністровській ГАЕС у Чернівецькій області з порушенням держкордону
12:31
Молдовани з автоматами захопили частину української землі
Молдавські прикордонники, озброєні автоматами, на чолі з трьома офіцерами під загрозою застосування зброї захопили буферний гідровузол
12:20
Янукович перекладає з хворої голови на здорову – Дніпропетровський губернатор
"На посаду голови облдержадміністрації мене призначено указом президента України і я залишу цю посаду виключно з його волі"
12:19
Єльцов в лікарні. Міліція шукає "хуліганів"
За фактом хуліганських дій проти журналіста і редактора Інтернет-видання "Україна кримінальна" Олега Єльцова Дарницьким райуправлінням Головного управління МВС України у місті Києві порушено кримінальну справу за ст. 296 ч. 2 Кримінального кодексу України ("Хуліганство")
12:08
Реверс нафти через "Одеса-Броди" забезпечить Росії мер Львова?
Позиція мера Львова Любомира Буняка в обстоюванні реверсного варіанту використання нафтопроводу "Одеса-Броди" пов'язана з його можливою відставкою