Народні політтехнологи про Януковича: "Нас багато, всіх яйцями не закидати"

П'ятниця, 1 квітня 2005, 18:47
Партійне гасло – в обмін на рандеву з Януковичем. Так лідер Партії регіонів вирішив зекономити на політтехнолога, оголосивши конкурс на найкраще гасло його політструктури. Переможець отримав шанс зустрітися з Януковичем.

Слоган – справа потрібна. Вибори через рік, а з "резонансом позитивного сприйняття" у Януковича якось сутожно. Дару красномовства як у Тимошенко нема, з образністю як у Ющенка теж не дуже. Замість розповіді про своїх діточок, яких через ворогів тримають вдома "на прив’язі як козочок у садочку", може вийти тількі про "козлів".

Створювати інформприводи за його участі для залучення нових прихильників – ви уявляєте, як Янукович дереться пішки на Ай-Петрі збирати бруд (як його опонент)?

Тому, напевно, краще лідера залишити в спокої, а придумати для нього класний слоган, ну хоча б як у Симоненка "Власть коварна и хитра, голосуйте за Петра".

У четвер сайт Януковича оголосив конкурс "Політтехнологи з народу". "Придумай стильне гасло для Партії регіонів і вишли на сайт", – закликає прес-служба Януковича. Така пропозиція не залишилася поза увагою інтернет-спільноти. "Українська правда" попросила охочих бути автором слогана надсилати копії е-мейлів і до редакції.

Як виявилось, в Україні є досить своїх Павловських. Щонайменше два з них зголосилися підтримати ініціативу Віктора Федоровича "українському лідеру – український піар". І грошей їм не треба, і талант є.

Щоправда, слогани, які вони надіслали на е-мейл "УП", навряд чи сподобаються Віктору Федоровичу. Втім, не можна ж позбавити людину права вибору і права на інформацію.

Ось, наприклад, бойове гасло в пам'ять про приємну подорож в Івано-Франківськ: "Нас багато, всіх яйцями не закидати".

А от відомий виступ Людмили Янукович народив слоган: "Я не боюся наколотих апельсинів, тому що я сам наколотий".

Була пропозиція створити цілу піар-композицію - розмістити фото Януковича, Табачника і Кобзона, а під ним поставити підпис: "Честь загубили".

Заяви Януковича про федералізацію регіонів теж не залишили людей байдужими. Як раз по них Віктор Федорович може перевірити ставлення до цієї своєї ідеї.

Наразі вона звучить як "Кожному Януковичу - окрему федерацію". А як додаток, автор запропонував "Кучмі і Медвечуку теж, але в інших камерах".

Інший варіант слогану для Партії регіонів звучить так: "Всех отрегионим".

Нова опозиційна діяльність партії Януковича народила у читачів віршовані рядки:

"Самі вкрали,
Самі з'їли,
Самі кинулись шукать
".

 
 
А "незаплямоване" минуле колишнього кандидата в президенти, а тепер майбутнього кандидата в депутати, породило гасло "Партия Регионов - партия чисто конкретных дел". Правда, гасло не зовсім оригінально, судячи з цієї картинки.

Або можна взяти гасло "Однодумці бездумних, під наші знамена"

Найбільш злий політтехнолог Януковича запропонував гасло з лайливим словом:. "Все пропало, нам п…ц".

Українська громада з Австралії надіслала досить нецензурний варіант гасла, який "Українська правда" через певні міркування вирішила не друкувати.

Ну, а найбільш добрими гаслами виявилися:

"С Вами нам не по пути
Лучше с миром уходи!"
,

або "Януковича – в люди!" .

Важко повірити, що хтось зі згаданих авторів отримає найголовнішу нагороду – особисту зустріч з Віктором Януковичем. Зате він може озброїтися цими гаслами у боротьбі з суперниками. Ображатися не варто, можливо, через півроку таке ж напишуть про його сьогоднішніх опонентів.

Читайте також:

Янукович шукає українських павловських?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді