Чому Зварич не зробить, як 60-літній студент із Міннеcсоти?

Вівторок, 3 травня 2005, 16:20
Лист у редакцію інтернет-видання "Українська правда"



Дивно, чому проблема вищої освіти міністра юстиції Романа Зварича не може бути вже стільки часу розв'язана. Адже в США воєн не було останні півтори сотні років і всі навчальні архіви збережені.

Зокрема, у кожному американському університеті є Реєстратура (Regіstrar), де за невелику плату можна не тільки дістати копії дипломів, видані в минулому, але навіть виписки щодо окремо прослуханих курсів.

Зокрема, я маю ступінь магістра бізнес управління (MBA) Університету Міннессоти в м. Міннеаполіс. Учився я там з 1992 по 1995 рік. Так ось, у мене на курсі був 60-літній студент – ну, захотіла людина на старості років одержати ступінь магістра й одержала!

Він уже мав ступінь бакалавра з цього ж університету, який закінчив у 1960-ті рр. Йому потрібна була виписка по деяким прослуханим тоді курсам, щоб кілька з початкових курсів магістерської програми (здається, статистику і т.п.) йому на цій підставі зарахували, і, тим самим, він менше б платив за навчання і швидше закінчив програму магістра.

І у нашій Реєстратурі йому видали довідку про курси 30-ти річної давнині буквально за пару хвилин і без будь-яких проблем. Так що пан Зварич щось явно темнить...

Володимир Шеховцов, місто Брамптон, Онтаріо, Канада

Читайте також:

За Зварича заступився професор Нью-Йоркського університету

Скандал з міністром Зваричем шкодить міжнародному іміджу України

ЗВАРИЧ ЗАГУБИВ СВІЙ ДИПЛОМ

Читайте також статтю, після якої почався "зваричгейт":

Міністр Зварич – ще один проФФесор?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді