На мера Львова претендують 17 осіб

Середа, 8 лютого 2006, 17:35

Львівська міська виборча комісія видала підписні листи 17 охочим брати участь у виборах міського голови Львова, повідомив голова міської виборчої комісії Олег Щербаков.

"Шестеро осіб уже зареєстровані кандидатами, а решта збирають підписи", - сказав він на прес-конференції в середу у Львові.

За словами Щербакова, серед зареєстрованих кандидатами - два депутати - представник УНП Олександр Гудима і член фракції "Регіони України" Петро Писарчук. Також кандидатом зареєстровано екс-заступника міського голови з питань землевпорядкування і містобудування Василя Лозинського.

Щербаков повідомив, що найбільший дохід за минулий рік задекларував депутат Петро Писарчук - 1,45 млн. гривень.

Також підписні листи одержали висуванець блоку "Наша Україна" Василь Куйбіда і його суперник, бізнесмен Андрій Садовий, який вирішив йти на вибори шляхом самовисування, а також ще один заступник міського голови з питань промисловості і підприємництва Володимир Янів.

За даними голови комісії, на сьогоднішній день зареєстровані списки в міськраду від двох партій і блоків - "Пори" (у Львові "Пора" і ПРП йдуть на вибори окремо) і Українського блоку Костенка-Плюща. Зараз комісія вивчає документи, подані Блоком Юлії Тимошенко.

Ще близько 30 партій одержали підписні листи. Серед них - ПРП, Народний блок Литвина, Партія регіонів, блок "Не так!", СПУ і Партія політики Путіна.

Вибори міського голови Львова і депутатів львівської міської ради пройдуть 26 березня. Львівська міська рада нараховує 90 депутатів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді