Тимошенко порівняла себе з Жанною Д’Арк, а Ющенка – зі зрадливим королем

Понеділок, 6 березня 2006, 11:12

За сприяння Блоку Юлії Тимошенко відбудеться театральний тур по п’яти містах України рок-опери "Біла Ворона" Юрія Рибчинського.

Тур Рівним, Черкасами, Херсоном, Львовом та Черніговом організовано театральною компанією "Бенюк і Хостікоєв", повідомляє прес-служба БЮТ.

Як зазначив заступник керівника БЮТ Микола Томенко, метою цього театрального туру є пропагування української культури та, зокрема, театрального мистецтва.

"Вистава "Біла ворона" має і свої історичні аналогії. Ця рок-опера мовою мистецтва показує українцям історичні паралелі – Жанну д’Арк та зрадливого короля, який через свої заздрощі до популярності вільної жінки вирішив її позбутися, а також французький "майдан", де боязка юрба перетворюється на свідомий народ", - сказано у повідомленні.

"Подібна ситуація нещодавно трапилася і в Україні – у нас також був Майдан, також з’явився свідомий народ, і також згодом було зраджено популярну в народі жінку-політика. І причетний до цього був також глава держави", - зазначає БЮТ.

Рок-опера "Біла ворона" 6 березня буде показана у Рівному (обласний драматичний театр), 15 березня у Черкасах (облдрамтеатр), 16 березня в Херсоні (облдрамтеатр), 20 березня у Львові (оперний театр) та 24 березня у Чернігові (обласний драматичний театр).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді