"Чорні технологи" почали фальшувати газети

Четвер, 9 березня 2006, 16:52

У Криму було розповсюджено фальшивий номер газети "Перша Кримська", спрямований проти Партії регіонів.

"Проти газети "Перша кримська" була почата брудна провокація", - заявила редактор видання Ліля Буджурова.

За її словами, у всіх регіонах півострова, включаючи столицю автономії Сімферополь, у ніч з 8 на 9 березня, а також вранці 9-го в поштові скриньки жителів населених пунктів було вкладено підроблений номер "1К".

Номер, що складається з 4-х смуг, був названий "Спеціальним випуском" від 5 березня, що практично повторює стиль і формат газети "1К".

"Крім того, у підробці зазначено вихідні дані "Першої кримської". Весь зміст цього зфальшованого номера було спрямовано проти Партії регіонів".

Редакція "Першої кримської" заявляє, що "не має ніякого відношення до так званого "Спецвипуску", що було випущено від її імені, і розцінює це як брудну виборчу технологію".

"Ми закликаємо політиків, що використовують такі недозволені методи в боротьбі один проти одного, не втягувати у свою війну засоби масової інформації", - заявляє редактор.

"Ми просимо своїх читачів не плутати нашу газету з дешевими і брудними підробками і не довіряти тій друкованій продукції, яку вам роздають безкоштовно", - додала Буджурова.

Також редакція "1К" звертається до правоохоронних органів автономії з проханням розслідувати цей факт і дати йому відповідну оцінку.

Нещодавно була спроба підпалити двері гаражу головного редактора газети Буджурової. Журналіст пов'язувала це з публікацією "чорного" списку кримського МВС кандидатів в депутати до Верховної Ради Криму.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді