Львів хоче приєднатися до Нікополя і Сімферополя?

Понеділок, 3 квітня 2006, 15:57

На 600 виборчих дільницях міста Нікополь Дніпропетровської області вибори депутатів у Дніпропетровську облраду визнані недійсними.

За інформацією облвиборчкому, це відбулося через порушення закону про вибори депутатів у місцеві ради, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За попередніми даними, в обласну раду пройшли 6 політичних партій і блоків. Серед них Партія регіонів, блок Павла Лазаренка, БЮТ, блок "Наша Україна", а також представники блоку Наталі Вітренко "Народна опозиція", блоку Литвина і Компартії.

Відповідно до інформації комісії, остаточні результати виборів у Дніпропетровську облраду будуть оприлюднені 5 квітня.

У вівторок, 4 квітня, очікується підведення підсумків по виборах депутатів у міськраду Дніпропетровська.

У той же час на трьох виборчих дільницях Львова вибори можуть визнати недійсними.

"У нас є підстави для того, щоб визнати на трьох дільницях вибори недійсними", - заявив на прес-конференції в понеділок у Львові голова міського тервиборчкому Олег Щербаков.

За його словами, на цих дільницях спостерігачі не були допущені до спостереження за процедурою підрахунку голосів.

Голова міськвиборчкому сказав, що рішення з приводу цих трьох дільниць буде прийматися в понеділок увечері під час засідання комісії. "Яке рішення комісія прийме - так і буде", - додав він.

Щербаков також заявив, що в понеділок місктервиборчком також розгляне всі заяви і скарги по виборах в обласну раду, і висловив надію, що після цього дані по Львову будуть передані в обласну територіальну комісію.

За його словами, як тільки будуть закінчені усі формальності з передачею проміжних протоколів в обласну комісію, міський тервиборчком підрахує результати голосування по виборах у міську раду Львова.

Минулого тижня Сімферопольська міська територіальна виборча комісія визнала недійсними вибори мера Сімферополя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді