В Івано-Франківську "Наша Україна" дорівнює двом БЮТ

Вівторок, 4 квітня 2006, 20:40

В Івано-Франківську облраду пройшли "Наша Україна", БЮТ, блок Костенка-Плюща, "Національний вибір" і "Відродження Прикарпаття".

Такі результати підрахунку 100% протоколів з 1035 виборчих дільниць, повідомляє Івано-Франківський облвиборчком.

За їх інформацією, блок "Наша Україна" набрав 40,6% голосів, БЮТ - 24,44%, блок Костенка-Плюща - 6%, блок "Національний вибір" - 4,71%, блок "Відродження Прикарпаття" - 3,01%.

У той же час не подолали 3%-ий бар'єр партія "Пора", що набрала 2,59% голосів виборців, Народний блок Литвина - 1,52% і партія "Свобода" - 1,12%.

Інші партії і блоки набрали менше 1% голосів. Проти всіх партій і блоків проголосували 3,28% виборців області. Усього у виборах в облраду взяли участь 794,769 тис. виборців.

За даними обласного виборчкому, в Івано-Франківській області 1,064 773 млн. виборців.

До блоку "Наша Україна" увійшли івано-франківські облорганізації партій "Народний союз "Наша Україна", Народного руху, ПППУ і Християнсько-демократичного союзу.

Блок "Національний вибір" склали івано-франківські облорганізації Конгресу українських націоналістів і УРП "Собор".

У блоці "Відродження Прикарпаття" об'єдналися організації партій "Відродження", Республіканської християнської партії і партії "Демократичний Союз".

Згідно з даними облвиборчком, 30 партій і блоків претендували на депутатські місця в Івано-Франківській обласній раді.

У той же час мером Калуша Івано-Франківської області став депутат Ігор Насалик.

До обрання депутатом у 1998 році Насалик був президентом промислово-виробничої корпорації "Техноінвестцентр" і "Техно-Центр".

У парламенті 4-го скликання входив у фракції "Наша Україна", "Регіони України", УНП і БЮТ. З 11 січня 2006 року - позафракційний.

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді