"Райффайзен" створив лізингову компанію в Україні

Середа, 5 липня 2006, 17:21

Міжнародна банківська група Raiffeisen International Bank-Holding AG починає лізинговий бізнес в Україні.

Щойно створена компанія "Райффайзен Лізинг Аваль" є спільною власністю "Райффайзен Банку Аваль", дочірнього банку групи в Україні, і дочірньої компанії, що перебуває у Відні, Raiffeisen-Leasing International Gmb, яка займається лізинговою діяльністю в Центральній і Східній Європі, повідомляє Ліга.

Група Raiffeisen International інвестувала в нову діяльність більш ніж 2 млн. дол. статутного капіталу.

На початковому етапі "Райффайзен Лізинг Аваль" буде функціонувати як універсальна лізингова компанія, що пропонує в лізинг як устаткування, так і транспортні засоби, уже цього року доповнивши цю діяльність операціями з нерухомістю.

Голова правління Raiffeisen International Герберт Степич відзначив, що лізинг завжди був невід'ємною частиною спектру банківських продуктів, які представляє група.

"Наша мета полягає в тому, щоб швидко нарощувати масштаби нашого лізингового бізнесу й протягом двох років стати одним із провідних провайдерів цих послуг в Україні", - підкреслив він.

Raiffeisen International управляє однією із провідних банківських мереж у Центральній і Східній Європі з дочірніми банками та лізинговими компаніями на 16 ринках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді