"Мотор-Січ" готове стати частиною російського машинобудівного холдингу

П'ятниця, 7 липня 2006, 18:10

У ВАТ "Мотор-Січ" готові розглядати пропозицію про можливість участі в створюваному російському машинобудівному холдингу.

Про це заявив у п'ятницю заступник гендиректора ВАТ Володимир Семенов, коментуючи вірогідність озвученої у ЗМІ інформації про можливий вхід українського авіадвигунобудівника в російський холдинг, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я не брав участь у переговорах, але якщо така пропозиція надійде, впевнений, її треба розглядати. Ми від цього нічого не втратимо", - сказав заступник гендиректора, відзначивши, що в загальному обсязі експорту підприємства близько 50% становить частка РФ.

Відповідаючи на запитання про те, на яких частках "Мотор-Січ" може ввійти в холдинг, Семенов сказав: "Ми живемо в Україні, а українці говорять - чим більше, тим, краще".

Відповідно до озвученої у ЗМІ інформації, ВАТ "Мотор-Січ" може ввійти у створюваний російський машинобудівний холдинг, кістяком якого стануть завод ім. Клімова, ВАТ "Московське машинобудівне підприємство ім. Чєрнишова", ФГУП "Салют" і Уфимське моторобудівне підприємство. Український партнер може ввійти в холдинг на умовах обміну акцій.

Згідно з деякими експертними оцінками, більше 90% авіадвигунів, вироблених у РФ, використають комплектуючі ВАТ "Мотор-Січ".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді