Уряд прийняв рішення про створення СП на базі КГЗКОРу

Четвер, 3 серпня 2006, 17:38

З метою прискорення робіт із завершення будівництва Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд і введення його в експлуатацію уряд прийняв рішення створити на базі КГЗКОРу спільне підприємство у формі акціонерного товариства з державною часткою у статутному фонді не менш як 50% плюс одна акція.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів від 2 серпня №451-р "Питання завершення будівництва Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд і введення його в експлуатацію", повідомила прес-служба Кабміну.

Згідно з постановою уряду Міністерство промислової політики у місячний термін має провести інвентаризацію майна Комбінату, що є державною власністю.

Фонд державного майна має здійснити оцінку вартості майна КГЗКОРу, що є державною власністю, виступити засновником товариства з боку держави та забезпечити передачу до статутного фонду товариства зазначеного майна.

Урядовим документом також передбачено, що Фонд державного майна та Мінпромполітики повинні щоквартально інформувати Кабінет Міністрів про хід створення виробничих потужностей, завершення будівництва та введення Комбінату в експлуатацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді