Киянам не доведеться мерзнути взимку?

П'ятниця, 1 вересня 2006, 11:34

ВАТ "Київенерго" заявляє про готовність до 11 жовтня поточного року повністю погасити заборгованість перед НАК "Нафтогаз" за поставлений природний газ.

Як повідомив департамент громадських зв'язків "Київенерго", відповідну пропозицію спрямовано на адресу "Нафтогазу", передає "Інтерфакс-Україна".

Заборгованість "Київенерго" за поставлений газ станом на 1 вересня становить 61 млн. 900 тис. грн.

"Нафтогаз" за вісім місяців поточного року поставив столичній енергокомпанії 1 млрд. 978 млн. куб. м газу вартістю 798 млн. 400 тис. грн. "Київенерго" розрахувалося з НАК на 92%, перелічивши за поставлене паливо 736 млн. 500 тис. грн.

Рівень оплати газу компанією "Київенерго" у серпні склав 117%. Енергокомпанія минулого місяця перелічила "Нафтогазу" 107 млн. 700 тис. грн., тоді як вартість спожитого газу (129 млн. куб. м) склала 92 млн. грн.

"Київенерго" поставляє природний газ "Газ України", дочірня компанія "Нафтогазу".

Як повідомлялося, "Газ України" 28 серпня доручив газотранспортним організаціям призупинити подачу газу "Київенерго" у зв'язку з неповною оплатою енергокомпанією спожитого палива.

"Київенерго" експлуатує столичні теплоелектроцентралі (ТЕЦ), котельні, а також теплові й електричні мережі. Компанія забезпечує постачання споживачів Києва тепло- і електроенергією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді