Клюєв "построїть" представників областей за заборгованість по газу

Понеділок, 4 вересня 2006, 17:16

Віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв у понеділок проведе з представниками обласних державних адміністрацій нараду з питань розрахунків теплопостачальних підприємств за природний газ.

Як повідомив перший заступник генерального директора компанії "Газ України" Іван Варга на прес-конференції у Києві в понеділок, на нараді будуть заслухані представники тих областей, теплопостачальні підприємства яких гірше всього розраховуються за поставлене паливо, передає Finance.ua.

"З урахуванням результатів сьогоднішньої наради, вже завтра буде прийнято остаточне рішення, якою буде наша поведінка стосовно боржників", - сказав він.

Перший заступник генерального директора "Газа України" повідомив, що компанія у випадку неповної оплати газу, що поставляється, підприємствами має право знижувати обсяги його постачання аж до повного припинення газопостачання.

Він відзначив, що "Газ України" не буде укладати договору на постачання природного газу в опалювальний період з тими теплопостачальними підприємствами, що до 15 жовтня цілком не погасять борги за поставлене у 2006 році паливо.

Заборгованість теплопостачальних підприємств України перед "Газом України" складає близько 587 млн. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді