"Великий сходняк" мільярдерів і мільйонерів пройде в Сінгапурі

Понеділок, 4 вересня 2006, 18:48

Близько 400 найбільш успішних підприємців, що зуміли стрімко розбагатіти на застосуванні нововведень і умінні йти на виправданий ризик, зібралися сьогодні в Сінгапурі на свій шостий з'їзд, традиційно організований американським журналом "Форбс".

Як повідомив його головний редактор Стів Форбс, серед делегатів - 20 мільярдерів і 38 мільйонерів, що заробили від 100 до 900 млн. дол., передає Finance.ua.

Сукупний же капітал усіх делегатів з'їзду мільйонерів-2006, за його словами, складає не менше 80 млрд. дол.

За даними "Форбс", за останні п'ять років число мільйонерів у світі збільшується в середньому по мільйону на рік і вже досягло майже 9 млн. чоловік.

Вони володіють в цілому капіталом у 34 трлн. дол. З них мільярдерами стали майже 800, їхнє загальне багатство оцінюється приблизно в 3 трлн. доларів.

Східну Азію в цьому клубі найбагатших людей планети представляють Вільям Амеліо - голова китайської комп'ютерної імперії "Левоно Груп", Олівіа Лам - найбагатша леді малазійського походження і найбагатший підприємець регіону, 78-літній Лі Кашин із Сянгану. Його особисте багатство оцінюється майже в 20 млрд. доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді