Тулуб хоче стати безробітним?

П'ятниця, 8 вересня 2006, 18:54

Замість міністерства вугільної промисловості в Україні повинна працювати національна компанія, підлегла міністерству палива та енергетики. Про це під час "гарячої" телефонної лінії повідомив головний вугільник країни Сергій Тулуб.

"Я вам скажу, хоча я і міністр, сьогодні такого міністерства нема в жодній країні Європи, і на сьогоднішній день його структура не працює так, як треба. Я вважаю, що повинна бути національна, державна компанія, господарюючий суб'єкт, і він повинен бути підлеглим міністерству палива й енергетики", - цитує кореспондент Ліга Сергія Тулуба.

За словами міністра, створення такої компанії можливо тоді, коли буде налагоджена робота галузі, відновлена система нарядів і система безпеки на шахтах. Тулуб підкреслив, що процес реформування дуже хворобливий для галузі.

В той же час він уточнив, що нове керівництво мінвуглепрому змінює його структуру управління. Зокрема, у 2,5 рази збільшилося число людей (до 40), що відповідають за питання, пов'язані з виробничою підготовкою. Сергій Тулуб поскаржився, що раніше цими проблемами займалося тільки 19 чоловік.

Нагадаємо, 25 липня 2005 року президент Ющенко підписав указ, відповідно до якого міністерство палива та енергетики реорганізоване шляхом виділення з його складу міністерства вугільної промисловості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді