"Кнопкодави" визначаться з мораторієм на підвищення тарифів на послуги ЖКХ 4 жовтня

Вівторок, 3 жовтня 2006, 10:52

Доля закону "Про мораторій на підвищення цін на комунальні послуги для населення" буде вирішуватися 4 жовтня.

Про це повідомив перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк, передає Finance.ua.

За його словами, на погоджувальній раді було вирішено, що в середу, 4 жовтня, присвятити весь робочий день розгляду питань, які стосуються формування цін на комунальні послуги.

Планується, що 4 жовтня перед депутатами виступить голова спеціальної слідчої комісії Андрій Деркач, який розповість про ситуацію, що склалася в НАК "Нафтогаз".

Крім того, планується, що у Верховній Раді будуть представники з Кабінету міністрів, які розкажуть про формування цін і тарифів на комунальні послуги та підготовку країни до зимового періоду.

Лише після всього цього депутати будуть вирішувати долю закону "Про мораторій на підвищення цін на комунальні послуги для населення".

Мартинюк прогнозує кілька варіантів: ВР скасує своє рішення щодо прийняття даного закону; ВР вирішить подати даний закон президентові, а потім скасувати його; закон може бути прийнято, але він не буде виконуватися.

Нагадаємо, депутати спочатку прийняли цей закон, а потім подолали вето президента ("Наша Україна" не голосувала), накладене на нього. І тільки згодом зрозуміли, що ж за закон вони приймали та захотіли скасувати його.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді