"Газ України" вимагає у газопостачальних підприємств 326 млн. грн.

Четвер, 5 жовтня 2006, 11:28

Підприємства із газопостачання та газифікації зобов'язані терміново сплатити борг в обсязі 326 млн. грн. за природний газ, поставлений їм компанією "Газ України" у 2006 році для реалізації кінцевим споживачам.

Як повідомив "Газ України" у прес-релізі в середу, про це керівництво міськ- і облгазів було проінформовано в середу в Києві, у ході наради за участю першого заступника голови правління "Нафтогазу України" Володимира Якубенка, передає "Інтерфакс-Україна".

"Без 100%-ної оплати спожитого природного газу всіма категоріями споживачів, до яких відносяться і підприємства з газопостачання і газифікації, неможливо буде забезпечити належну підготовку та проведення опалювального сезону 2006-2007 р.", - заявив у ході наради перший заступник голови правління "Нафтогазу".

Керівництво "Нафтогазу" зобов'язало "Укртрансгаз" забезпечити дотримання дисципліни газопостачання та проведення робіт з обмеження й відключення тих споживачів, які мають заборгованість за природний газ.

Такі ж санкції буде застосовано до споживачів, які споживають природний газ без договорів або підтверджених обсягів палива, відзначається у прес-релізі.

Гендиректор "Газу України" у ході наради відзначив, що останнім часом почастішали випадки безлімітного споживання газу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді