Коломойський піде до Верховного Суду добиватися контролю над "1+1"

Середа, 1 листопада 2006, 17:19

Рішення Апеляційного суду м. Києва, який відмінив рішення Печерського районного суду м. Києва про визнання Ігоря Коломойського власником 70% статутного фонду ТРК "Студія "1+1", буде оскаржене у Верховному Суді.

Про це повідомив представник інтересів Коломойського в суді В’ячеслав Карташов.

За його словами, рішення Апеляційного суду можна розцінювати як програш Роднянського, оскільки обсяг порушень, які були допущені в ході цього судового процесу, робить це рішення абсолютно нелегітимним.

Зокрема, як зазначив адвокат, суд просто фізично не міг повністю розібратися з особливостями цієї справи протягом одного дня. До того ж, попросивши адвокатів Коломойського залишити зал засідань, сторону повністю позбавили можливості брати участь в цьому судовому процесі, заявив Карташов.

З квітня 2005 року співвласники корпоративних прав групи компаній "Студія "1+1" Роднянський і Борис Фуксман вели переговори про продаж прав, що належать їм, Коломойському за 100 млн. дол.

Завершення угоди мало відбутися до вересня 2005 року. Проте вже у середині серпня минулого року корпорація Central European Media Enterprises Ltd. (CME, володіє 60% у статутному фонді "Студії "1+1") фактично відкликала свою згоду на проведення цієї транзакції.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді