Весілля Ірини Медведчук. Фото зі свята, де гуляла вчорашня еліта

Середа, 1 листопада 2006, 18:22

Фінал політичної кар'єри Віктора Медведчука перевів його в статус героя світських хронік. Тепер це просто один із українських екс-олігархів, який не покладає думок про повернення у велику гру, але який має на це дуже ілюзорні шанси.

Ще в березні 2003 року він оголосив себе головним лобістом інтересів північного сусіда в Україні.

"СДПУ(о) має стати форпостом захисту дружнього ставлення до росіян і Росії в українській політиці", – заявив тоді Медведчук і рішуче взявся за справу: Київ окупували московські політтехнологи та цензори, було дано старт проектам ЄЕП, з військової доктрини викреслено вступ до НАТО, а Володимир Путін став хрещеним батьком маленької доньки Медведчука.

І ось зараз, за три роки та шість місяців, Медведчук остаточно втілив гасло "не словом, а ділом".

Медведчук у прямому сенсі слова поріднився з росіянами – він віддав заміж свою доньку Ірину за 26-річного москвича Андрія Рюміна.

Про цього хлопця відомо небагато.

За словами екс-парламентаря Нестора Шуфрича, який був присутній на весіллі, наречений Ірини Медведчук походить із професорської родини.

"Його мама – професор, доктор економічних наук, а батько... чи був на державній службі, чи ще є. Про належність до бізнесу не знаю. Знаю лише, що родина забезпечена", – розповів Шуфрич, однак не зміг відповісти, чи взяла Ірина прізвище свого чоловіка.

Джерела в оточенні Медведчука кажуть, що його зять – кандидат економічних наук, закінчив мехмат Московського державного університету, Університет дружби народів і Університет нафти і газу, обидва за фахом "економіка".

За словами інших джерел, чоловік Ірини Медведчук працює помічником одного з російських олігархів.

Молодята познайомилися на швейцарському гірськолижному курорті в Сент-Морітці: "Вони каталися на лижах, кожен сам по собі, але звалилися в одну яму. Там і познайомилися".

Як відомо, донька Медведчука тривалий час навчалася у цій країні – спочатку в коледжі, потім у Женевському університеті. У Києві вона працювала журналістом у глянцевому журналі "Gallery". Тепер донька Медведчука збирається жити у Москві.

На свято в родині екс-глави адміністрації президента зібралися близько 300 осіб, серед яких опинилося багато вчорашніх політиків: екс-президент України Леонід Кучма, брати Суркіси, той же Шуфрич.

Були також президент Молдови Володимир Воронін із дружиною і перший віце-прем'єр Росії, друг Медведчука, Дмитро Медвєдєв.

Щоправда, на святі не бачили нинішньої дружини Медведчука – Оксани Марченко.

Розважали цю компанію Микола Басков, Таїсія Повалій, Олександр Малінін, "Дискотека Аварія" та інші поп-виконавці.

Після весілля Ірина Медведчук з чоловіком відбули у романтичну подорож на Мальдівські острови в Індійському океані.

У розпорядження редакції потрапили фотографії з весілля Медведчука. Якщо хтось встиг забути, як він виглядає – просто внизу подивіться на фото справа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді