Мобільний не дасть заблукати в місті

Четвер, 2 листопада 2006, 18:55

Компанія "Київстар" оголосила про запровадження нової послуги, яка дозволяє абонентові за допомогою телефону визначати своє місцезнаходження.

Абонент "Київстар", "Ace&Base" або "Djuce" відтепер має можливість визначити своє місцезнаходження й передати цю інформацію іншому абонентові за допомогою SMS, MMS-повідомлення або e-mail, передає Ліга.

Крім того, є можливість знаходити потрібну адресу або найближчий об'єкт, наприклад готель, кафе, банкомат, аптеку, СТО, кінотеатр і т.д.

Як повідомили в прес-службі компанії "Київстар", користувач може визначити маршрут до об'єкта з урахуванням напрямку дорожнього руху.

Запит на одержання інформації можна надіслати за допомогою SMS-повідомлення із ключовими словами в тексті на номер 5145 або набравши на телефоні спеціальну USSD-команду - комбінацію цифр і кнопку виклику.

До 19.11.2006 року включно одержання інформації про місцезнаходження безкоштовно.

Оплачуються тільки SMS- і USSD-запити про надання інформації - тариф 0,05 грн.

З 20.11.2006 р. плата за одержання інформації про місцезнаходження абонента, місці розташування об'єкта, адресі або прокладанні маршруту складе 0,80 грн. - якщо відповідь надається у вигляді SMS, 1,20 грн. - у вигляді MMS, 1,00 грн. - одержання карти на WAP-сторінці або прокладання маршруту.

Послуга доступна в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Львові, Запоріжжі та Харкові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді