Гриценко хоче одержати від Семенюк 176 млн. грн.

Четвер, 2 листопада 2006, 19:33

Міністр оборони Анатолій Гриценко вважає за необхідне виконання Фондом державного майна фінансових зобов'язань перед вітчизняним оборонним відомством.

Про це він заявив журналістам 2 листопада, передає Ліга.

"У відносинах з Фондом державного майна України мене цікавить відповідь тільки на одне питання: коли Міністерство оборони одержить 176 млн. грн., які, відповідно до Закону "Про Державний бюджет України на 2006 рік", цього року ми повинні одержати за рахунок його діяльності", - цікавиться міністр.

При цьому Гриценко акцентував увагу на тому, що до дійсного моменту Міністерство не одержало ці кошти, що негативно позначається на забезпеченні життєдіяльності Збройних Сил України.

"Саме тому на 140 млн. грн. ми не змогли виконати заходи щодо бойової підготовки, по реформуванню військ", - підкреслив міністр, додавши при цьому, що подібна ситуація склалася також у деяких інших галузях, які виконують замовлення Міністерства оборони.

"Втрачаються робочі місця та технологічна база в суднобудівній галузі, куди повинно було із цих коштів піти 18 млн. грн. по програмі "Корвет", і в танкобудівній галузі, куди також повинні були направити 18 млн. грн. на танк "Оплот", - відзначив Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді