У Азарова затвердили стимуляцію СЕЗ і ТПР

Вівторок, 7 листопада 2006, 14:40

Мінекономіки разом з Мінфіном розробили пропозиції до проекту Закону України "Про державний бюджет України на 2007 рік", якими передбачено ряд стимулів для інвесторів на спеціальних територіях.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки, передає Finance.ua.

Як зазначили в прес-службі, на засіданні Міжвідомчої комісії з питань функціонування спеціальних (вільних) економічних зон і територій пріоритетного розвитку схвалено і передано на розгляд Кабміну законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про загальні принципи створення і функціонування спеціальних (вільних) економічних зон" та інші закони України", підготовлений Мінекономіки разом з іншими органами влади.

На засіданні комісії було розроблені пропозиції щодо розвитку СЕЗ і ТПР, зокрема щодо надання інвестиційного податкового кредиту з податку на прибуток підприємств; звільнення від сплати ввізного мита обладнання і комплектуючих до них (крім підакцизних товарів і товарів, які були у використанні), що ввозяться в рамках реалізації інвестиційних проектів.

На засіданні також розглянуто питання внесення змін до Закону України "Про стимулювання розвитку регіонів" з метою створення сприятливих умов для залучення інвесторів, які вже реалізують інвестиційні проекти на ТПР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді