Семенюк готує Мітталу нову угоду

Середа, 8 листопада 2006, 17:10

Фонд держмайна готує проект угоди з компанією Mittal Steel Gmbh, у якій буде розтлумачено окремі пункти договору купівлі-продажу відкритого акціонерного товариства "Криворіжсталь".

З цією метою 3 листопада 2006 року Фонд направив листи-запити до Міністерств економіки, фінансів, праці та соціальної політики, а також до Держкомстату з проханням надати ФДМ до 10 листопада їхні роз'яснення та обґрунтування термінів і визначень, зазначених у договорі, передає Ліга з посиланням на прес-службу Фонду.

Нагадаємо, що 11-14 вересня 2006 року ФДМ було проведено перевірку виконання умов договору купівлі-продажу пакета акцій "Криворіжсталі". В акті перевірки було вказано на невиконання покупцем ряду зобов'язань, взятих на себе відповідно до договору.

У свою чергу, Mittal Steel висловив незгоду з висновками, які були вказані в акті перевірки, про що 25 вересня 2006 року Фонд було проінформовано відповідним листом.

У ФДМ 24 жовтня 2006 року відбулося засідання комісії, на якому було прийнято протокольне рішення щоб уникнути надалі неоднозначного розуміння термінів і визначень, зазначених у договорі, до 29 листопада 2006 року укласти угоду з власниками підприємства.

У тому випадку, якщо до зазначеного терміну узгодження рішення і тлумачення пунктів договору не буде, ФДМ відповідно до діючого законодавства і договору звернеться за роз'ясненням спірних питань до судових органів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді