Жванія: Бюджет-2007 - піар-акція регіоналів на догоду Росії

Четвер, 9 листопада 2006, 17:00

Народний депутат від "Нашої України" Давид Жванія називає проект Державного бюджету України на 2007 рік "піар-акцією регіоналів на догоду Росії", повідомили у прес-службі партії Народний Союз "Наша Україна".

"Я навіть не хочу цитувати всі пункти неякісного, несоціального і неефективного антиукраїнського бюджету, - помітив Жванія. - Адже він спочатку робився як бюджет, повністю залежний від газу".

У цьому депутат бачить певний сценарій: "показати українському народу, що він повністю залежний від газових поставок, що на думку Росії необхідно завжди враховувати, ледве чи не до переведення годин".

За словами Жванії, уряд забув, що Україна, у першу чергу, має потребу в реформах.

"У цьому проекті бюджету ні про які реформи мова не йде, - відзначив депутат. - Складається враження, що кабінет Януковича тільки виконує дрібні технічні завдання. Це не та політична сила, той уряд, що може хоч у якомусь напрямку здійснювати реформи, необхідні Україні".

Верховна Рада прийняла проект Державного бюджету на 2007 рік у першому читанні з урахуванням Бюджетних висновків Ради з доходами Держбюджету 140 млрд. 290 млн. гривень, витратами - 153 млрд. 457 млн. гривень і дефіцитом 15 млрд. 148 млн. гривень (2,55% ВВП).

Finance.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді