Ющенко похвалив Януковича за деякі статті бюджету

Понеділок, 4 грудня 2006, 17:04

Президент Віктор Ющенко позитивно оцінив зміни до деяких статей бюджету, які було внесено урядом під час роботи над підготовкою проекту закону про Держбюджет-2007 до другого читання.

Про це йде мова у заяві Ющенка щодо бюджетного процесу, текст якої цитується прес-службою президента.

"Проект держбюджету передбачає суттєве збільшення фінансування на понад 80 млн. грн. суддівської системи. Також змінено логіку інвестиційних видатків. На такі пріоритетні національні галузі, як космос і авіацію, виділено 423 млн. грн. Збільшилася підтримка промисловості (лише на статтю відшкодування відсоткових ставок виділено 274 млн. грн.). Галузь сільського господарство отримає найбільше коштів за роки незалежності.", - зазначається у повідомленні прес-служби.

На 6 млрд. 400 млн. грн. збільшено субвенції місцевим бюджетам.

"Це дає можливість значною мірою вирішити ті недофінансування, які було закладено в проекті бюджету 2007 року", - зауважив Ющенко.

Говорячи про підтримку малого і середнього бізнесу, президент наголосив, що на компенсаційні програми виділено близько 27 млн. грн.

Крім того, проект бюджету передбачає кошти на придбання гамма-ножа, будівництво льодових палаців у Києві, Львові, Харкові та Донецьку, завершення будівництва виставкового центру в Києві, будівництво меморіального комплексу, який увічнить пам’ять жертв Голодомору 1932-33 рр. та інші соціальні й гуманітарні проекти.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді