Поліграф Поліграфович Щокін проти Ющенка

Понеділок, 4 грудня 2006, 17:14

Кінець осені у голови наглядової ради вищого навчального закладу, відомого під абревіатурою МАУП, пройшов під знаком сезонного загострення боротьби із сіонізмом.

16 листопада громадянин Георгій Щокін написав заяву генпрокурору Медведьку про необхідність порушити кримінальні справи проти Віктора Ющенка за низкою статей Кримінального кодексу, зокрема: зрада Батьківщини, створення організованої групи з протизаконного переслідування МАУП, злочинне використання службового становища та зловживання владою, перешкоджання законній діяльності Академії.

(Текст послання оприлюднено в одному з останніх чисел пресового органу МАУП "Персонал-Плюс").

Причиною для демаршу чільного борця з "єврейським більшовизмом" та "світовим сіонізмом" стала репліка президента на Міжнародному медіа-форумі "Україна на інформаційній карті світу", де він сказав дослівно таке: "Що ж до неадекватної діяльності в цьому питанні (ксенофобії та антисемітизму – В.К.) МАУП, як ви знаєте, у відповідь на закиди, які звучали від цілої низки громад, я дав відповідні доручення СБУ, Міністерству освіти і науки провести вивчення цих фактів і запропонувати дії, які могли б зняти цю проблему.

По тих закладах, де підтвердилося проведення негармонізованої політики щодо певних національних меншин, було скасовано ліцензії на проведення навчального процесу. Цим жестом ми хотіли сказати, що незалежно від того, про який навчальний заклад йдеться, Українська держава активно реагуватиме на ці прояви".

Саме після цього Ющенка прямим текстом звинуватили в... расизмі. Виявляється, всі негаразди у країні мають місце саме тому, що президент призначає на посади "майже виключно представників однієї невеликої національної меншини", а це є "грубим порушенням Конституції і одним із найбільш характерних проявів єврейського расизму".

(А в понеділок стало відомо, що МАУП подав до суду на секретаріат і прес-службу президента за появу на офіційному сайті президента 16 листопада 2006 року "образливої, наклепницької, неправдивої інформації про факти нетерпимості до євреїв у МАУП".

Відповідачами у справі будуть Державне управління справами — як юридична особа, до складу якого входять і секретаріат, і прес-служба, та Віктор Ющенко — як фізична особа.)

Які ж призначення з числа євреїв, а мова, зрозуміла річ, про них, зробив обвинувачений Щокіним президент? "Порошенко, Червоненко, Рибачук, Безсмертний, Зварич, Бондар, Яценюк, Чалий, Беспалий, Черновецький, Пасхавер, Третьяков, Кантор, Луценко, Гриценко, Мартиненко та багато інших, переважно єврейського походження"...

Особливо цікаво було б дізнатися, коли встиг побути юдеєм Роман Зварич, колишній член Проводу Організації Українських Націоналістів (бандерівців) і особистий секретар голови Проводу ОУН(б) Ярослава Стецька?

Або, коли востаннє ходив до синагоги екс-міністр внутрішніх справ, син колишнього першого секретаря Рівненського обкому КПУ Юрій Луценко?

Та й, справді, біда на порозі, коли Збройними Силами керує, треба розуміти, чистокровний брацлавський хасид Анатолій Гриценко. І українські солдати, треба розуміти, ходять строєм під "Маруся, раз, два, три..." до рабинів, а не капеланів...

Але і це ще не все. Щокін розповсюдив в офіційному зверненні до Генпрокуратури інформацію "сенсаційну" – дарма, що без грифу "Тема важная и актуальная". Ющенко за його словами "діє в цьому напрямі не один, він, як повідомляється в багатьох ЗМІ, виконує вказівки ізраїльського лобі в США".

До цього лобі зараховано й Катерину Чумаченко, дружину глави держави. За словами новітнього шарікова на прізвище Щокін, вона теж є єврейкою. Причому, по материнській лінії!

Тобто, керівник МАУПу змушує пана Медведька припустити, що діти українського президента за Галахою (єврейським законом) є юдеями і мають право на репатріацію в Ізраїль...

Слава Богу, що хоч одного діяча, призначеного після Ющенкового подання – прем'єр-міністра Віктора Януковича – не заніс Щокін до переліку "злочинців".

Дякуючи расово свідомому екс-ректору, знаємо тепер абсолютно точно: є в неньці один чистий з євгенічної точки зору український політик, і той незаперечний факт, що його коріння сягає території царської "смуги осілості" – села Януки колишньої Вітебської губернії, не повинен нас бентежити.

Також до уваги генпрокурора донесено вкрай конфіденційну інформацію про те, що Віктор Ющенко – далі знову цитата з щокінського доносу – "є прихильником загрозливої ідеології сіонізму, тобто носієм засудженого ООН єврейського расизму. Наприклад, він регулярно відвідує хабадські синагоги, систематично бере участь у юдейських святах, з'являється публічно у юдейській кипі тощо".

Було б смішно, якби не багаторічне спостереження за пресою та публічними виступами керманича МАУП, нинішнього лідера маргінальної "консервативної партії". Цей фашизоїд вже не один рік випробовує на міцність вітчизняну правову систему, а українське суспільство – на сприйняття ксенофобії в її найбільш вульгарній, дикунській формі.

Євреїв, приміром, у виданнях МАУП регулярно звинувачують у ритуальних убивствах – причому, не тільки, так би мовити, "вчора", але й сьогодні. Мовчу вже про такі "дрібниці" як термін "єврейський фашизм", заперечення Голокосту, виправдання німецького нацизму, який у 1930-х роках, бідолашний, мовляв, тільки захищався від агресивного єврейського капіталу та "400 тисяч євреїв-гестапівців"...

Автор останньої геніальної тези – професор Яременко – очолює в МАУП цілий "інститут", який досліджує "сіоністське засилля" в Україні та видає пізнавальні книжки про те, як євреї заважають жити всім народам світу.

"Освітянська" газета, що її видає МАУП, чорним по білому пише, що євреї нібито здійснюють програми знищення людства і, зокрема, слов'ян: "Мы лишим ваше общество молодёжи, растлив её сексом, роком, алкоголем, курением, наркотиками, то есть лишим ваше общество будущего. Мы ударим по семье, разрушая её, сократим деторождение.

Гитлер был глупым мальчиком. Он действовал напрямую, открыто. Он оставил кровавые следы. Мы действуем более хитро: у нас не будет следов... Не родился — нет и виновных. Из тюрем будем выпускать уголовников, чтобы стало больше убийств, грабежей, нестабильности...".

Подібна маячня без проблем друкується вже кілька років. Важко підрахувати, скільки душ отруїв біснуватий ректор в своєму "університеті". Бо тисячам студентів МАУПу доводиться отаке вчити і конспектувати.

Українська держава всі ці роки робила вигляд, що її середньовічне дикунство щокіних не стосується. Цікаво, чи поворухнуться СБУ, прокуратура, міліція тепер, коли Щокін звинуватив у зраді главу держави?

Без жартів. Екс-ректор виграв вже стільки судів проти тих, хто його називав антисемітом, його ЗМІ оббрехали стільки гідних людей, що президент давно мав висловитися з цього приводу. Це, звичайно, не питання нацбезпеки, але моральний клімат в країні, не кажучи вже про додержання Конституції – його єпархія.

І це мало б бути подією не тільки для Заходу, бо, досвід засвідчує, що всі важливі заяви та ініціативи з питань міжнаціональних стосунків, які, щоправда, ніколи не реалізуються, Ющенко робить за океаном.

Насправді, однією з причин біснування щокіних – непринциповість самого Віктора Андрійовича. Він не раз мав нагоду висловити підтримку авторитетним людям, гордості країни, яких маупівські моськи систематично обливають брудом зі своїх доволі численних медійних трибун.

Думаю, що резонанс від зустрічі, на яку б були запрошені вчені Мирослав Попович, Петро Потічний, Наталя Яковенко, Олексій Гарань, Юрій Шаповал, Станіслав Кульчицький, Олександр Майборода, Дмитро Горбачов, Георгій Касьянов, Віктор Єленський, правозахисники Євген Захаров і Мирослав Маринович, письменники та публіцисти Юрій Андрухович, Микола Рябчук, Андрій Мокроусов, Максим Стріха, які не раз ставали об'єктом дифамації з боку шарікових-швондерів, був би великий.

Можливо, тоді правоохоронні органи нарешті виконали б свою місію і захистили громадян, яких відверто ображають брутальні звинувачення, ксенофобські заяви та публікації послідовників "проффесора" Щокіна.

Але, оскільки цього не сталося, логічно, що наступним об'єктом дифамації став сам президент. Авторові приємно привітати Віктора Андрійовича Ющенка із входженням до кола "юдо-нацистських колаборантів".

Автор
Вахтанг Кіпіані, головний редактор журналу "Фокус", для УП

Доречні публікації:
"Сільські вісті"-шоу
Альтернативный Бабий Яр

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді