Українського м'яса в РФ стане ще більше

Середа, 6 грудня 2006, 13:46

Федеральна служба з ветеринарного та фітосанітарного нагляду дозволила експортувати в Росію яловичину у напівтушах і четвертинах ряду українських підприємств.

Про це повідомили у прес-службі Россільгоспнагляду, передає Ліга.

Зокрема, за результатами спільної з українськими ветеринарними інспекторами перевірки була дозволена видача дозволів з 5 грудня 2006 року на експорт продукції ВАТ "Кременчукм'ясо" (Полтавська область), ВАТ "М'ясокомбінат "Ятрань" (Кіровоградська область), ТОВ "Вінницям'ясо" (Вінницька область), ВАТ "Івано-Франківський м'ясокомбінат" (Івано-Франківська область) і ЗАТ "Агропродукт" (Тернопільська область).

Як повідомлялося раніше, 27 листопада поточного року Россільгоспнагляд дав дозвіл Барському й Шепетівському м'ясопереробним підприємствам експортувати свою продукцію в Російську Федерацію.

Нагадаємо, Росія заборонила ввіз на свою територію продукції українського тваринництва з 20 січня 2006 року. Офіційна причина - недотримання Україною ветеринарно-санітарних норм. Обсяг поставок м'ясо-молочної продукції з України в Росію торік склав 600 млн. дол.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді