Вінський: "Укртелеком" дорожчий ніж "Криворіжсталь"

Середа, 6 грудня 2006, 18:07

Народний депутат Йосип Вінський вважає, що такі об'єкти, як "Укртелеком", коштують набагато дорожче, ніж "Криворіжсталь".

Що стосується загальної схеми приватизації, те Вінський вважає, що фінанси з кожного приватизованого підприємства повинні йти адресно.

"Якби нам сказали, що для того, щоб забезпечити 490 гривень мінімальної зарплати, нам потрібні гроші від продажу "Укртелекому" - це нормально", - вважає депутат.

Він також відзначив, що повинна бути чітка впевненість у тому, що гроші від приватизації йдуть на якусь конкретну соціальну мету.

"Тому потрібний окремий закон про особливості приватизації якогось конкретного соціально значимого об'єкта, - відзначив він. - А тут відбуваються наступне: залишки державного майна хтось уже вирішив привласнити собі: ви ж уже чули про корпоратизацію "Енергоатому"? Це ж перший крок до приватизації!".

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла Закон "Про перелік об'єктів права державної власності, які підлягають приватизації у 2007 році". До списку увійшов й "Укртелеком".

Корреспондент.нет

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді