Ющенко і Саакашвілі покатали дітей в автобусі

П'ятниця, 2 березня 2007, 10:25

Президенти Віктор Ющенко і Грузії Михайло Саакашвілі взяли участь у церемонії відкриття нового приміщення українcько-грузинської школи №41 імені Михайла Грушевського у Тбілісі.

У ході церемонії відкриття Ющенко наголосив, що освіта – "це ключ до майбутнього, і освічені люди є озброєними перед викликами світу".

Він підкреслив, що влада, як українська, так і грузинська, ніколи не шкодуватиме коштів на освіту.

Ющенко нагадав, що перший президент України Михайло Грушевський навчався в грузинській школі, а нинішній президент Грузії Саакашвілі закінчував український ВУЗ.

"Я підштовхую вас до легкої відгадки, як стати президентом", - пожартував Ющенко.

Водночас Саакашвілі взагалі не зміг сказати слова, оскільки його син почав плакати, забираючи мікрофон, щоб погратися ним.

Його не втішив мікрофон, який йому запропонував Ющенко, і він продовжував вимагати мікрофон, в який збирався говорити грузинський президент.

Президент подарував школі музичний центр, книжки українською мовою. Також на церемонії відкриття йшлося, що Україна фінансово допомагала у спорудженні приміщення школи.

У свою чергу президент Грузії подарував школі автобус і відразу запропонував дітям покататися. Саакашвілі сів за кермо, Ющенко - поруч, і вони повезли дітей по вулиці Тбілісі.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді