У Львові кепку Лужкова кинули за Урал

Вівторок, 6 березня 2007, 17:36

У Львові в приміщенні генерального консульства Російської Федерації провели чемпіонат з метання на дальність кепки імені мера Москви Юрія Лужкова.

У змаганнях брали участь близько 10 осіб які кидали кепку різними стилями, повідомляють "Українські новини".

Чемпіонат у Львові організували молодіжні організації "Молодіжний націоналістичний конгрес", "Українська народна молодь", "Опора" та "Всеукраїнська громадська організація "Наша Україна".

Перед початком змагань організатори встановили вказівники з відмітками, перший з них називався "Хутір Михайлівський", другий - "Москва", третій - "Урал", четвертий - "Магадан", і п'ятий - "на ...".

Відстань до першого покажчика - "Хутір Михайлівський" - становила 4-5 метрів, між іншими - 2-3 метри.

Переможець змагань - представник "Всеукраїнської громадської організації "Наша Україна" закинув кепку за відмітку "Урал".

Інші учасники закидали її до покажчиків "Москва" або "Хутір Михайлівський".

Також організатори провели змагання серед журналістів – у них переміг фотограф Євген Кравс, який також закинув кепку за "Урал".

За словами одного з організаторів змагань, представника "Всеукраїнської громадської організації "Наша Україна" Юрія Антонюка, для метання використалася точна копія кепки мера Москви Юрія Лужкова, яка була зшита за спеціальним замовленням 6 березня.

Він також нагородив переможців змагань книгами.

Антонюк сказав, що метою проведення змагань було звернути увагу на висловлення Лужкова, які ставлять під сумнів суверенітет і цілісність України.

Він висловив упевненість, що найближчим часом подібні змагання відбудуться в інших містах країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді