Тимошенко склала для прихильників Януковича путівник визначних місць Києва

Вівторок, 3 квітня 2007, 14:54

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає своїх прихильників більше не виходити на мітинги.

За її словами, громадяни вже висловили свою позицію на акції опозиції у суботу, що "в тому числі, стало однією з причин підписання президентом указу" про розпуск Верховної Ради.

"Тому я прошу не збирати ніякі мітинги, не йти зараз ні на які провокації. Президент підписав указ, ми домоглися справедливості і ухвалення справді вірного рішення, і тепер ми мусимо всі готуватися до виборів і займатися агітацією", - сказала Тимошенко на прес-конференції у вівторок.

Водночас коментуючи присутність великої кількості прихильників коаліції з регіонів, вона сказала, що не бачить в цьому нічого поганого, тому що "ці люди можуть подивитися Київ, походити по магазинах, трошки заробити грошей".

"Хай люди знайомляться зі столицею України. У нас є Лавра і ще багато місць, де можна піти і набратися духовності", - сказала Тимошенко.

При цьому вона категорично відкинула силовий варіант розв’язання ситуації. За словами Тимошенко, під час зустрічі з президентом, керівники силових відомств запевнили його в тому, що військові формування не втручатимуться у розв’язання політичних конфліктів.

Разом з військовиками, за її словами, таку саму позицію зайняв і міністр внутрішніх справ Василь Цушко.

Тимошенко подякувала і високопосадовцям, і рядовим силовикам за виважену позицію.

"Заворушень не буде, якщо члени Партії регіонів не будуть битися між собою", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді