Цієї п'ятниці Шустер проспіває свою "лебедину пісню" на ICTV

Понеділок, 4 червня 2007, 13:35

Восьмого червня ток-шоу "Свобода слова" востаннє вийде із Савіком Шустером на каналі ICTV.

Уже відомо, що новим місцем роботи Шустера стане телеканал "Інтер", де він приблизно, як і на ICTV, буде вести дві програми: політичну і спортивну, пише газета "Сегодня".

Сам Шустер раніше пояснював зміну каналу можливістю професійного росту, фінансові питання для нього в цій справі не настільки принципові.

Водночас, як повідомляють ЗМІ, саме зарплата стала вирішальним фактором у зміні каналу, оскільки "Інтер" запропонував йому вдвічі більше грошей.

За різними даними, він одержував на ICTV 25-50 тис. дол. на місяць. Хоча сам Шустер цю інформацію спростовує.

Гендиректор ICTV Олександр Богуцький повідомив, що відхід Шустера з каналу не означає кінець самої передачі. Канал у пошуках нового обличчя ток-шоу розглядає близько десяти кандидатів.

За словами Богуцького, є три концепції, за першою з них ведучої повинна бути жінка близько 45 років, за іншою - чоловік такого ж віку, за третьою - ведучий повинен бути молодше.

Гендиректор ICTV запевнив, що нікого з діючих ведучих інших каналів ICTV перекуповувати не буде.

Богуцький також відмовився називати прізвища, водночас "близький до секретаріату президента" політолог Вадим Карасьов натякнув, що за його інформацією, найбільш серйозні на сьогодні кандидатури - це Леонід Парфьонов і Євген Кисельов.

Богуцький запевнив, що пошуки ведучих на вихід передачі не вплинуть: "Перерви в "Свободі слова" не буде".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді