"Беркут" позбавили шансу відлупцювати одеситів

Понеділок, 9 липня 2007, 18:22

Спецпідрозділи МВС України не забезпечуватимуть порядок на одеському матчі Суперкубку України з футболу.

Таку заяву зробив на прес-конференції в Одесі керівник Професійної футбольної Ліги України Анатолій Попов, повідомляє УНІАН.

За словами Попова, після масового зіткнення уболівальників і бійців "Беркута" під час київського матчу між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем" керівництво ПФЛ ухвалило рішення про те, що охороною правопорядку під час проведення матчів займатимуться звичайні правоохоронці.

У майбутньому така ситуація, зазначив Попов, стане правилом для проведення й інших матчів внутрішньої першості України.

Разом з тим він додав, що з урахуванням останнього прецеденту на київському стадіоні кількість фанів на матчі в Одесі вирішено мінімізувати.

За словами Попова, заспокоювати особливо активних уболівальників доведеться співробітникам міліції, які "намагатимуться робити це по можливості вербально".

Віце-мер Одеси Тетяна Фідірко уточнила, що у вівторок з 9.00 вул. Приморська, що веде до морпорту, буде перекрита – уздовж магістралі розмістяться на відстій автобуси, які доставили уболівальників.

Тих з уболівальників, які прийдуть на стадіон зі скляними пляшками, управління торгівлі забезпечить півлітровими пластиковими стаканами. У них можна буде перелити напої, аби пройти через один з трьох кордонів на шляху до стадіону.

Як відомо, в Одесі у вівторок пройде матч за Суперкубок України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді