На ковзанку біля Софії треба записуватись у Черновецького

Середа, 9 січня 2008, 11:08

З середи на Софійській площі у Києві розпочали заливати ковзанку під відкритим небом, де вже встановлено спеціальну платформу.

Роботи проходять згідно із графіком, тому відкриття ковзанки відбудеться вчасно, 13 січня, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації із посиланням на слова заступника голови КМДА Віталія Журавського.

Він нагадав, що, за дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького, ковзанка на Софійській площі працюватиме з 13 січня до 15 березня 2008 року.

"Розмір льодового майданчика, який сьогодні мають розпочати, становитиме 40 м на 20 м. Працюватиме ковзанка з 10 ранку до 11 вечора", - повідомив Журавський.

"Поряд буде облаштовано пункт прокату ковзанів. Ця послуга буде платною. Крім того, для відвідувачів ковзанки поблизу працюватиме безкоштовний паркувальний майданчик", - додав він.

Роботу ковзанки планується організувати наступним чином: робочий час буде поділений на сеанси тривалістю по 60 хвилин.

Аби потрапити на сеанс, необхідно буде завчасно на нього записатися та отримати талончик. Це можна буде зробити безпосередньо у працівників ковзанки.

Розклад сеансів та умови запису буде розміщено на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації www.kmv.gov.ua.

Поряд із ковзанкою будуть розміщені усі необхідні об'єкти – роздягальні, медпункт, громадський туалет, кіоски з продажу гарячих напоїв, лави та приміщення для охорони. Продаж алкогольних напоїв поблизу ковзанки буде суворо заборонений.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді