Наші "анти"фаші

Вівторок, 4 березня 2008, 11:19

Хто найголосніше кричить "Тримай злодія!", знає навіть дитина. Звичайно це робить сам злодій, намагаючись відволікти від себе увагу.

У достовірності і актуальності цієї прикмети вкотре переконалися після скандальної прес-конференції "антифашистів" Дугіна, Заріфулліна і Вітренко, які задекларували "створення євразійського антифашистського фронту", покликаного "протистояти загрозі фашизації України".

Поексплуатувавши "бренди" соціалізму, православного фундаменталізму, панслов`янізму, та інших "ізмів", лідери ПСПУ жваво осідлали "антифашистського" коника, спорядженого в Москві, і спрямували свій "праведний гнів" на президента України та керівника СБУ Валентина Наливайченка.

Реклама:

"СБУ поширює завідомо брехливу і наклепницьку інформацію про антифашистські політичні партії та організації", – стверджують очільники ПСПУ у своєму цинічному зверненні до президента.

І вимагають серед іншого "відмінити незаконну заборону діяльності на території України антифашистських організацій, в тому числі ЄСМ, "Прорив", "Донецька республіка", "припинити переслідування членів антифашистських організацій", скасувати заборону на в'їзд до України Дугіна і Заріфулліна, таких "білих і пухнастих".

Насправді ж з цього "білого пуху" вже давно пробиваються коричневі ріжки звичайного фашизму.

Щоб не бути голослівним наведу кілька цитат з програмового твору "відомого політолога і філософа" (за словами його апологета і захисника Наталії Вітренко), лідера міжнародного євразійського руху (до керівництва якого входить і "наша Наташа") Олександра Дугіна "Консервативна Революція".

"Поразка країн Осі в Світовій війні була не стільки поразкою тих чи інших держав, тих чи інших народів. Удар був нанесений у першу чергу по ідеології, по певній системі цінностей і інтелектуальних принципів, котрі були осуджені переможцями як "злочинні". ...

Усе, що навіть віддалено нагадувало Третій Шлях і Консервативну Революцію, було випалене гартованим залізом під приводом тотальної і універсальної "денацифікації", проведеної на планетарному рівні. Нюрнберзький процес – це перше і унікальне судилище в історії..."

Так і хочеться запитати в Наталії Михайлівни, все ж "трибунал", чи таки "судилище"?

Ну а як "євразійські антифашисти" оцінюють такий пасаж свого лідера? "...У рамках націонал-соціалістичного режиму існував деякий інтелектуальний оазис, в якому концепції Консервативної Революції продовжували розвиватися і досліджуватися без будь-яких змін і викривлень... Ми маємо на увазі організацію Ваффен-СС...

СС відновлювало певні сторони середньовічного духовного лицарського Ордену, з типовими ідеалами переборення плоті, нестяжательства, дисципліни, медитативної практики".

Ось, виявляється, хто є ідеалом для наших "антифашистів", останніх "тамплієрів пролетаріату".

Ідеолог "континентальної Євразійської імперії від Владивостока до Дубліна" Олександр Дугін бачить "у європейському націонал-революційному русі три аспекти – італійський фашизм і його етатизм, тобто державність, що відповідає тілу, німецький націонал-соціалізм з його апелюванням до нації – душі, а румунський гвардизм з його містичним православ'ям – духу".

Якщо і це для когось є ще непереконливим, то наступні одкровення Дугіна ні в кого не можуть викликати ані найменших сумнівів: "...націонал-соціалістична і фашистська революції, котрі також були центральними феноменами революційної реальності ХХ століття, теж мали яскраво виражений "робочий", "пролетарський" характер, що знайшло своє відображення навіть у назві NSDAP, Націонал-соціалістична Робітнича Партія Німеччини.

Комунізм і фашизм були останнім історичним словом Революції, її синтетичним, найбільш глобальним втіленням, її апофеозом".

Подібних цитат у новітніх "антифашистів" можна назбирати не на одну статтю, погортавши сторінки журналу Дугіна "Елементи", його праці "Основи геополітики" та інших творінь.

"Що ж, Росія завжди буде Росією. Запах сірки в колах тамтешніх інтелектуалів є постійним і не вивітрюється", – підводить риску під сатанинськими "шедеврами" Дугіна український філософ Андрій Поцілуйко. Важко не погодитися.

Віктор Рог, для УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді