Як Тимошенко Ющенку телефонувала. ФОТО+ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Вівторок, 7 жовтня 2008, 15:45

У вівторок Юлія Тимошенко зібрала екстрену прес-конференцію, на якій не повідомила нічого нового.

Для неї це було вже третє масове спілкування з пресою за останній тиждень – прем’єр проводила брифінги минулої середи та п’ятниці. Очікується, що і наступного дня Тимошенко проведе прес-конференцію за підсумками Кабміну.

Як і минулого разу, головною темою виступу Тимошенко було бажання відновити демократичну коаліціїю, а також звинувачення Ющенка в її розпаді.

Реклама:

Коли Тимошенко закінчила свій брифінг, її прес-секретар попросила журналістів не розходитися. "Шановні друзі, зараз перед вами виступить міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який був першим номером виборчого списку НУНС".

У своїй промові перед журналістами Луценко попросив його більше не вважати членом команди НУНС, але при цьому йти у відставку він також не збирається.

Коли Луценко закінчував свій виступ, частину журналістів з телекамерами покликали з зали. Їх у супроводі охорони перевели у інше приміщення. Однак усі журналісти потрапити туди не змогли – охорона заблокувала доступ.

Як з'ясувалося пізніше з повідомлення прес-служби уряду, Тимошенко перед телекамерами спробувала подзвонити Ющенку, скориставшись телефоном прямого зв’язку. Однак на тому кінці дроту ніхто не відповів.

"Останні шість місяців цей телефон працює в один бік, коли я беру трубку, у відповідь я чую гудки, на які ніхто ніколи не відповідає", - заявила Тимошенко.

За словами прем'єра, у випадку, якщо президент відсутній у своєму кабінеті, його секретар перемикає дзвінок на себе й обіцяє зв'язатися через якийсь час.

"Мої ж дзвінки нікуди не перемикаються, ніхто не зв`язується. І коли розпочалася вся ця криза, я багато разів піднімала цю телефонну трубку, але жодного раз не отримала ні відповіді, ні призначення зустрічі, ні якого-небудь діалогу", - зазначила Тимошенко.

Ну що, журналісти всі в зборі? Можна телефонувати?

Під оком святих та ангелочків стоїть цей телефон
Ту... Ту... Ту...
Не дочекалася...

Всі фото Олександра Прокопенка, прес-служба Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді