16 грудня Ющенко відповість на запитання Інтернет-користувачів

Вівторок, 9 грудня 2008, 13:00

Наступного вівторка президент проведе традиційну щорічну Інтернет-конференцію "Підсумки року та погляд у майбутнє".

Запитання збиратимуть троє провідних Інтернет-видань України – "Українська правда", "Ліга-бізнесінформ" та "Кореспондент.net".

16-го грудня Ющенко відповість на запитання, які наберуть найбільше Ваших голосів. Сам Інтернет-чат можна буде подивитися в режимі реального часу.

Інтернет-чат стає вже традиційним і проводиться третій рік поспіль. 2006 року спілкування відбувалося 14 грудня, і запитання ставили журналісти акредитованих ЗМІ та відвідувачі сайту президента.

Того разу людей найбільше цікавили запитання про помаранчеву революцію, президентську команду, корупцію та про особисте життя Ющенка.

Торік 27 грудня президент також відповідав на запитання Інтернет-аудиторії. Тоді запитання збиралися ті ж самі 3 видання, що і цього року.

Найпопулярнішим майданчиком для збору запитань торік стала "Українська правда", де було поставлено 6 708 запитань, за які було віддано понад 634 тисяч голосів.

Найрейтинговішим стало культове для Інтернету запитання, яке ставили мало не всім лідерам країн колишнього СРСР під час їхнього веб-спілкування: "Як пропатчити KDE2 під FreeBSD?"

Президент тоді пожартував і порадив звернутися з цим запитанням до фахівців, а саме – до програмістів секретаріату президента.

Під час минулого чату серед найпопулярніших були запитання про рівень зарплати, українсько-російські відносини, російську мову, корупцію та енергоносії.

Повний перелік запитань, на які Ющенко встиг відповісти, можна подивитися тут. Там же можна знайти усі 6 708 запитань, які були поставлені президенту.

Отож запитуйте президента про наболіле прямо зараз на сайті president.pravda.com.ua

Чекаємо Ваших запитань. Якщо ми раптом оминули увагою якусь гостру і цікаву тему – ставте запитання, і на сайті буде створено спеціальний розділ, щоб інші користувачі могли поставити запитання на цю тему.

Будьте коректними у своїх запитаннях, адже навіть найгостріше і найболючіше з них можна сформулювати в коректній формі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді