Кандидат
Про кандидата
Запитання до кандидата
Біцюк Андрій Володимирович
Декларації судді Заводського районного суду Миколаєва Андрія Біцюка містять сумнівні дані та можуть свідчити про ймовірне приховування джерел походження коштів.

У декларації за 2017 рік вказаний подарунок від матері на суму 210 тис. грн. Згідно із даними анкети кандидата, його мати є пенсіонеркою. Її останнім місцем роботи була санаторна школа-інтернат у Миколаєві.

Ймовірно, грошовий подарунок від матері "задекларований" для того, щоб легалізувати вартість придбаної того ж року машини Кіа Сerato. Упродовж одного місяця Біцюк придбав авто і отримав у подарунок від матері гроші. Того ж року Біцюк погасив кредит загальною вартістю 243 тис. грн.

Крім того, суддя мав би зазначити придбане авто у розділі 14 видатки та правочини.

У паперовій декларації за 2015 рік Біцюк не вказав квартиру, що належить його матері, а також вартість автомобіля, придбаного у 2014 році. У декларації кандидата відсутня інформація про залишки коштів на банківських рахунках дружини, бо вона відмовилась їх надавати.
Запитання до кандидата:

  • Звідки у матері-пенсіонерки взялась така сума для подарунку сину?
  • Чому він приховав інформацію про будинок у декларації за 2017 рік, а також квартиру матері та кошти на рахунках дружини у 2015 році?
Made on
Tilda