Кандидат
Про кандидата
Запитання до кандидата
Голуб Оксана Анатоліївна
Суддя Шевченківського районного суду міста Києва Оксана Голуб брала участь у "справах Майдану"позбавляла активістів права керування транспортним засобом. Проте не повідомила про це у декларації доброчесності за 2016 рік.

Ще суддя Голуб повернула обвинувальний акт щодо екс-нардепа Миколи Мартиненка, який підозрюється у розкраданні півмільярда гривень. Згодом її ухвалу скасував Апеляційний суд.

Вона також обрала запобіжний засіб сину нардепа Шуфрича, підозрюваному в порушенні ПДР із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень — поруки батька та домашній арешт.

Крім того Голуб забороняла вести відеозйомку судового засідання та вимагала видалення вільного слухача із зали суду.

Згідно із даними декларації за 2017 рік, чоловік кандидатки отримав подарунок у грошовій формі від своєї матері у розмірі 420 тис. грн.

У своєму досьє кандидатка не зазначила місця роботи свекрухи. Це дивно, адже зважаючи на майже півмільйонний подарунок від неї, вони підтримують близькі стосунки.

У 2012 та 2013 роках суддя Голуб не декларувала майнових прав на житло, а також прав на житло за зареєстрованим місцем проживання у 2015-2017 роках.
Запитання до кандидата:

  • Чому суддя Голуб приховала інформацію про свою участь у "справах Майдану"?
  • Яке походження грошового подарунку свекрухи Голуб?
  • Чому у 2012 та 2013 роках суддя не декларувала жодного місця проживання?

Made on
Tilda