Кандидат
Про кандидата
Запитання до кандидата
Івасин Олександр Романович
Начальник юридичного відділу Київського національного торговельно-економічного університету Олександр Івасин імовірно не задекларував усе майно. В анкеті на посаду судді, він зазначив, що від 2011 року працює в Києві.

Однак у майновій декларації за 2017 рік вказав право власності на четверту частину квартири в смт. Магдалинівка Дніпропетровської області. Інших об'єктів нерухомості, придатних до проживання, там немає. У тому числі, немає ніякого орендованого житла у Києві, зазначеного як місце проживання.

Проте 2018 року в Івасина вже з'явилася квартира у Києві, яку він приватизував.

Також Івасин чомусь не вказав у декларації за 2017 рік автомобіль Hyundai, який фігурує у судовому рішенні про поділ спільного майна.

У цій же декларації не вказані всі члени родини. Так, відповідно до анкети кандидата на посаду судді, серед членів родини є дружина Івасина Ганна Євгенівна та двоє синів Івасин Максиміліан та Івасин Кирил. У майновій декларації серед членів родини є лише син Максиміліан. Відповідно до правил декларування Івасин мав би вказати всіх членів сім'ї, незалежного від того, чи проживають вони спільно.
Запитання до кандидата:

  • Де кандидат жив у Києві у 2017 році та чому цієї інформації немає в декларації?
  • Які підстави набуття вищезазначеної квартири в Києві та причини невказання членів родини в майновій декларації кандидата на посаду судді?
Made on
Tilda