Кандидат
Про кандидата
Запитання до кандидата
Круценко Тетяна Віталіївна
Кандидат до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду

Документи:
Досьє
Декларація доходів
Декларація родинних зв'язків
Декларація доброчесності
Адвокатка з Одещини Тетяна Круценко у деклараціях за 2016 та 2017 роки вказала річний дохід приблизно у 36-37 тисяч грн. Проте такий дохід є сумнівно низьким як для адвокатки, яка здійснює активну адвокатську діяльність.

Відповідно до даних анкети, кандидатка відвідує близько 20 засідань на місяць як представник сторін. Малоймовірно, що за цю діяльність Круценко отримує такі низькі доходи.

Згідно з даними Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Тетяні Круценко на праві особистої приватної власності з 17.08.2004 р. належить квартира в Одесі загальною площею 57,5 кв.м. Однак у деклараціях кандидата на посаду судді за 2016-2017 роки цього майна немає.

З того ж реєстру нам стало відомо, що батько Круценко здає належну йому на праві особистої приватної власності земельну ділянку в Одеській області загальною площею 3190 кв.м. та отримує за це плату.

Проте в деклараціях кандидата на посаду за 2016-2017 роки Круценко вказала, що єдиним доходом її батька є пенсія. Отже, ймовірно має місце недекларування доходу у вигляді орендних платежів.
Запитання до кандидата:

  • Чому кандидатка не декларує дохід від ведення справ?
  • Чому кандидатка не декларує майнові права на квартиру, а також додатковий дохід батька від здачі в оренду землі?

Made on
Tilda