Кандидат
Про кандидата
Запитання до кандидата
Малєєв Андрій Юрійович
Родичка судді Апеляційного суду Івано-Франківської області Андрія Малєєва має у власності майно, походження якого сумнівне.

Його теща Людмила Булієно набула у 2013 році право власності на квартиру 57,2 кв.м. у Києві, у ЖК "Лазурний блюз", що на Русанівській набережній.

Орієнтовна вартість такої квартири в 2014 році складала щонайменше 75 тис. доларів США. За даними анкети кандидата, теща є пенсіонеркою, а її останнє місце роботи — Івано-франківська дитяча лікарня, де вона працювала лікарем-педіатром. Наявність у тещі коштів для придбання такої квартири викликає сумніви. Тож імовірно, що квартира була придбана за рахунок певних прихованих від оподаткування доходів тещі або незаконних коштів самого кандидата.

У травні 2017 суддя в соцмережі опублікував пост"за Жінку", у якому присутні неетичні висловлювання.

Серед інших кандидат висловлює наступні думки: «Чмошниці обирають чмошників», «У нас усього-то процентів 15 справжніх чоловіків, народжених справжніми жінками, і вони, переважно, тримають лімес на Сході. А на решті території скупчилися напів-чоловіки, які мають під хітоном якесь причандалля і на тому все».
Запитання до кандидата:

  • За які кошти теща кандидати придбала квартиру у Києві?
  • Чи вважає він етичними згадані вище висловлювання?
Made on
Tilda