Перемагаючи темряву

Чотири роки тому редакція “Української правди” вирішила заснувати премію, метою якої було відзначити українців за їхні здобутки, які стали важливими Україні. Вперше Премія УП припала на час ковіду, коли весь світ потерпав від пандемії. Третя – була вже під час великої війни, коли для світу Україна стала прикладом невтомної боротьби. Цьогоріч, – коли продовжується боротьба українців за свободу, ми її організовуємо вчетверте.

Чи на часі вона, спитаєте ви? Так, бо у найтемніші часи дуже важливо знаходити світло, яке дає віру. Сьогодні – це спільна мрія про перемогу добра над злом. Ми віримо, що кожен українець – частинка єдиного світла, яке розчиняє темряву під назвою Росія. У найтемніші часи видно відважних, сильних, терплячих, добрих. Видно тих, хто кидає виклики, хто ризикує заради України, розуміючи наслідки, але маючи неймовірну відвагу.

Переможців Премії УП визначають члени редакції “Української правди” у шести номінаціях: “Журналіст року”, “Митець року”, “Волонтер року”, “Найкраща громадянська позиція”, “Найкращий соціальний проєкт”, “Герой УП”.

Нам завжди важлива думка наших читачів, тому учасники Клубу УП також визначають своїх переможців у номінаціях: “Інноватор року” та “Натхнення року”.

Всіх переможців ми оцінюємо за їхніми ініціативами, здобутками, які стали корисними та важливими для українців та Україні, їхньою силою супротиву ворогу на передовій чи відвагою в тилу.

В якийсь момент ми зрозуміли, що ці номінації обʼєднують всіх українців, особливо це стало видно під час повномасштабної війни. Хочемо вірити, що кожен з нас є найкращим волонтером для себе в першу чергу з найкращою громадянською позицією, кожен з нас намагається бути натхненням для інших, щоб підтримувати один одного. Всі ми – єдине ціле, і наша Премія – про спільні дії, спільну відповідальність, спільну готовність працювати далі заради перемоги.

Партнери заходу

Алкогольний партнер

Солодкий партнер

Розклад заходу
18.45 - 19.00
Виступ Академічної хорової капели Українського радіо, диригентка Юлія Ткач
19.00
Вступне слово головної редакторки “Української правди” Севгіль Мусаєвої
19.15
Початок церемонії нагородження
Ведучі: Роман Романюк та Роман Кравець
19.30- 19.40
Нагородження у номінації “Волонтер року”
19.40 - 19.50  
Нагородження у номінації “Журналіст року”
19.50 - 20.00
Аукціон
20.00 - 20.10
Нагородження у номінації “Митець року”
20.10 - 20.20
Нагородження у номінації “Найкраща громадянська позиція”
Виступ правозахисниці Олександри Матвійчук
20.20 - 20.30
Нагородження у номінації “Найкращий соціальний проєкт”
20.30 - 20.40
Нагородження у номінації “Інноватор року”
20.40 - 20.50
Нагородження у номінації “Натхнення року”
20.50 - 21.00
Нагородження у номінації “Герой УП”
Фінальна частина
Запрошення усіх присутніх лідерів на сцену для спільного фото
21.10 - 22.30
Нетворкінг
Зв'язатися з нами

Українська правда

© 2005-2023, Українська правда. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Українську правду".