Регулювальник Сєня

Середа, 09 грудня 2009, 10:19

Днями на ТБ я побачила нову агітку за Яценюка, яка мене відверто вразила.

Йдеться про той рекламний ролик, де медсестра "швидкої" переконує, що Арсеній не вестиме себе по-хамськи на дорозі, тобто не перекриватиме рух, як це роблять зараз наші "перші особи".

Чому цей ролик так засмутив мене? Справа в тім, що я бачила як його фільмували.

Щоб зняти цей ролик креативні штабісти кандидата з "Фронту змін" перекрили 2 смуги завантаженої київської магістралі у робочий день близько 9-тої ранку. Як раз у той час, коли чимало киян дуже поспішають на роботу.

Я потрапила у корок, що утворився завдяки тому зніманню разом з іншими водіями, і спізнилася на роботу на 25 хвилин. Помилки бути не може - я добре пам'ятаю машину"швидкої" і чорний седан на початку колони, над якими був встановлений кран під камеру.

Крім того, знімали в один з дуже небагатьох сонячних днів за минулі три тижні.

Фільмували на повороті з Набережної на вулицю Електриків. Офіційно, це частково відрізок парного боку Московського проспекту, а частково - непарний бік вулиці Електриків. І це та магістраль, якою з Московського мосту або з Оболоні можна потрапити на Поділ чи на Рибальський острів.

Це якраз за залізничним мостом на Петрівку (його дуже добре видно у ролику), той самий поворот праворуч, де три смуги звужуються до двох, і де ніяк не відкриють пряму дорогу на Гаванський міст.

Щоранку там від проспекту Героїв Сталінграда до світлофору на Електриків - великий корок. Адже з'їжджаються люди із двох спальних районів, у яких живуть понад 600 тисяч.

І у штабі Яценюка не вигадали нічого кращого, перекрити шлях, щоб... зняти рекламу із прямо протилежним змістом! Це таке почуття гумору?

У мене взагалі-то склалося враження, що така поведінка - таке саме нехтування проблемами людей, як і те, з чим Яценюк начебто буде боротися. Можливо, я неправильно зрозуміла рекламу?

Можливо, малося на увазі, що кортеж Яценюка, якщо Арсеній добереться до керівної посади, слухатиметься регулювальника? Що ж, якщо хоч один кортеж високопосадовця зупиниться на вимогу звичайного регулювальника, я особисто вийду з машини й аплодуватиму.

Але в даному разі, окрім огиди та обурення я нічого не відчуваю. До того ж, щоб отримати дозвіл на зйомки в тому місці й у той час, певно, думаю, треба добряче "попрацювати" з ДАІ.

Ну що ж, нам не звикати. Та й Арсеній у нас сміливий і героїчний - кілька сотень чоловік на дорозі легко закоркує.

Анна Бєднова, для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Україна допомагає удосконалювати американські стандарти тактичної медицини

Ринок, який неможливо знищити ракетами

Як безболісно запровадити електронний документообіг

Надія на біопаливо. Чи буде світло і тепло взимку?

7 кроків до енергетичної незламності України

Штучний інтелект у світі мистецтва: проблема, перевага чи недолік часу? Суд снобів