Чого хоче Юлія Тимошенко?

Середа, 08 вересня 2010, 14:34

"Завжди на місцеві вибори приходить 25-30% виборців. Усі, хто не прийде на вибори - за них абсолютно точно вкинуть бюлетені".

Такі слова можна було почути від лідера "Батьківщини" на мітингу біля Верховної Ради 7 вересня. Мабуть, Юлія Володимирівна забула, що після останніх місцевих виборів, вона разом з її колишнім соратником, партією НУНС, - здобула перемогу в 15 областях і отримала своїх голів обласних рад?

Це при цій же 25-30% явці, на якій вона наголошувала.

Але й ці переконливі перемоги не вберегли від тушкування, коли влада змінилась. Тому кожен день з'являються нові тушки, нові свідчення бездарності її "каманди".

Зокрема, 6 вересня керівник фракції БЮТ у Львівській обласній раді заявив, що "фракція БЮТ у Львівській облраді на засіданні 8 вересня буде ініціювати вотум недовіри главі Львівської облдержадміністрації Василю Горбалю". А вже 8 вересня один із депутатів БЮТ - Іван Білак, запропонував зняти це питання з розгляду.

Краще б у своїй промові перед 10-тисячним мітингом вона сконцентрувалась на власному покаянні за те, що вона привела стільки тушок. Адже останні вже незабаром можуть повністю позбавити киян своєї представницької влади. І не обмежувала би повноцінних учасників акції, ВО "Свободу", у праві на виступи її лідерів.

Вона проявила неповагу майже до половини людей, учасників мітингу, прихильників "Свободи", у праві почути свого лідера. Більше того, Луценко нахабно збрехав, що начебто Тягнибока на мітингу немає...

Власне, Тимошенко продовжує боротися з уявними "конкурентами", замість того щоб навести лад у своїх рядах. Вона не підозрює, що тим самим ламає під собою гілку, на якій сидить.

Адже більшість прихильників Тимошенко на мітингу дуже пасивно слухали її промови. Вона нікого не переконала в тому, що низька явка - запорука перемоги регіоналів.

Для чого було людей у черговий раз запевняти про якусь "опозицію в парламенті", якщо вони не можуть навіть заблокувати Раду? Чому ПР у часи правління Тимошенко могла блокувати Раду, а вона не може?

Бо вона не працює, вона чеше язиком?

Такою поведінкою бездарна парламентська опозиція позбавляє українців не якихось матеріальних преференцій у платі за житлово-комунальні послуги. Вони позбавляють українців ВІРИ в те, що із приходом нових людей на місцях, щось зможе змінитись.

Тож титульна теза про низьку явку на місцевих виборах повністю провальна.

А, може, ЮВТ просто масово втрачає спонсорів, і вже не в змозі прямим текстом не вимагати в кандидатів у депутати гроші за попадання в список? Схоже, що слухи про це підтверджуються кожного дня

Олександр Аронець, спеціально для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

ДІЯ на експорт. Чим український GovTech приваблює закордонних партнерів

Справедливість, що шкодить. Які наслідки матиме рішення про "покарання" українців за кордоном

Коли запрацює еАкциз в Україні

Що наші діти дивляться на YouTube українською?

Чому "клуб білого бізнесу" - дуже погана ініціатива?

"Ти цілий день живеш його життям": повсякдення доглядальниць за пораненими ветеранами