Звернення до військового керівництва

Понеділок, 03 березня 2014, 19:15

Шановні керівники збройних сил України!

Я, і не тільки, обурений бездіяльністю військового керівництва.

На всіх телеканалах та інтернет-ресурсах ми в прямому ефірі спостерігаємо, що офіційно не ідентифіковані озброєні люди – що це російські військові, є зрозумілим – контролюють та блокують органи державної влади, адміністративні будівлі та військові об'єкти українських військ у Криму. А цивільне населення, замість української важкої військової техніки, живим кордоном обороняє ці об'єкти та забезпечує харчами українських військових у цих об'єктах.

У мене до Вас запитання:

Чи подавала українська сторона російській стороні офіційний запит про приналежність не ідентифікованих озброєних людей в уніформі до числа російських військ?

Та чи знаходяться військові РФ на території України й, зокрема, на території АР Крим поза межами місць їхньої дислокації, які визначені двосторонніми угодами між Україною та РФ?

Якщо такий запит не подавався, то це Ваша злочинна бездіяльність.

Якщо такий запит подавався й отримана відповідь про приналежність указаних осіб до військових РФ, то це виправдовує переговори.

У випадку відмежування російського керівництва від неідентифікованих озброєних людей в уніформі на території України – далі "бандити" – Вам терміново необхідно ввести на територію Криму військові частини відповідного реагування, евакуювати цивільне населення з відповідних населених пунктів та запропонувати цим бандитам добровільно скласти зброю.

У випадку відмови бандитів скласти зброю, українські військові просто зобов'язані діяти відповідно та швидко.

У противному випадку, бандити чи путінські загарбники продовжать тихе, швидке й блискавичне, з військової точки зору, захоплення всієї України.

Якщо негайно не виправити цю ситуацію – над Україною, у кращому випадку, почнуть сміятися та пошепки казати, що "по їхній землі ходять бандити чи навіть чужоземні озброєні військові та наказують українцям куди можна, а куди ні, що можна робити, а що ні, а українці лише кажуть, що треба зберігати спокій і не турбувати бандитів".

ЦЕ НЕПРИПУСТИМО!

Дійте й пам'ятайте, що український народ, незалежно від національної та мовної приналежності – Ваша опора та підтримка! Слава Україні!

Олександр Сидоренко, юрист, військовозобов'язаний, Дніпропетровськ, спеціально для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Чому бізнесу вигідно вкладати кошти в освіту та хто повинен контролювати ці інвестиції

Як нам звучати у світі? В продовження дискусії про класичну музику

Як жити з травматичними подіями. Поради від психотерапевтки Едіт Егер, яка пережила Голокост, та її внука

Четвертий рік функціонування ринку землі: все скуплять латифундисти?

Перезавантажити адвокатуру: справа Шевчука як індикатор несправності системи 

Чи варто бити на сполох через "надто" низьку інфляцію