Новий стандарт преміум телефону

5230 переглядів
П'ятниця, 1 квітня 2016, 14:35


Чим може здивувати смартфон у 2016 році?

На початку року Samsung представив оновлену лінію Samsung Galaxy А (2016), яка представлена трьома новими моделями Galaxy A3, Galaxy A5 и Galaxy A7. Моделі відрізняються за розміром екрану - A7 має 5,5-дюймовий екран, A5 - 5,2-дюймовий, A3 - 4,7-дюймовий – і націлені на вишукану публіку, які цінують красиві стильні речі та живуть активним життям, залишаючись при цьому на зв’язку.

Ми тестували модель Samsung Galaxy A3 (2016)

Не будемо детально зупинятись на технічних складових смартфону Samsung Galaxy A3 (2016)- є безліч сайтів, які детально розбирають складові, роблять тести, заміри тощо. Скажемо лише, що на телефоні все просто працює - відео дзвінки, HD фільми, браузинг в інтернеті, перегляд фото. Ніщо не змушує замислюватись про швидкість процесору, обсяг пам'яті та інші технічні процеси. Все відбувається плавно та без затримок, як і має відбуватись на телефоні такого рівня.

Про фото можливості варто зупинитись детальніше - смартфон дозволяє робити чудові знімки. Якщо вас все ж не задовольняє результат в авто режимі, можна перейти в режим ПРО, який дає більше налаштувань – можна змінити баланс білого, ISO, фокус тощо. Це є сенс зробити при фотографуванні у темних приміщеннях або за умов поганого освітлення. В будь якому випадку знімки виглядають чудово - особливо при перегляді з глянцевого екрану телефона або ноутбуку.

Проте просунута камера та яскравий глянцевий екран не роблять Samsung Galaxy A (2016) визначним - вирізняє його серед інших дизайн. Телефон справді стильний. Фото погано передають відчуття від моделі в реальному житті. Через скляну поверхню та вагу враження від телефону чимось нагадує враження від нової пляшки дорогих парфумів. Холодне скло, глянцева поверхня і солідна вага телефону відносять його не просто до технічних новинок, а до розряду речей класу люкс- парфумів, годинників, прикрас. Цей телефон створений для красивого життя - його хочеться доставати з дорогої шкіряної сумки, сидячі за столом ресторану, або робити селфі на фоні діджея у roof-top барі, або... словом, цей телефон не для буденних речей, а лише для дуже особливих - ситуацій, людей, локацій.

Телефон справді глянцевий - і екран, і тилова кришка вкриті масивних склом, яке не боїться подряпин. Тому є надія, що Samsung Galaxy A (2016), на відміну від моделей у пластику, надовго збереже новий вигляд. Сама рамка – металева, і, на відміну від решти поверхні, матова. Товщина телефону - менша за звичайний олівець, а сам розмір представлений у 3 варіантах - від 4.7 до 5.5 дюймів по діагоналі. Ми тестували білий смартфон, але всі моделі доступні ще й у таких кольорах чорний, золотий та колір рожеве золото. Золотий та рожеве золото виглядають найбільш цікаво.

Що робить нову А Серію (2016) визначною?*

Дизайн 2.5D Gorilla Glass 4 та металева рамка
Дисплей 4.7" HD sAmoled для А3
5.2" FHD sAmoled для А5
5.5" FHD sAmoled для А7
Швидка зарядка** за 104 хвилини
Камера діафрагма F1,9 та оптична стабілізація
Пам'ять Можливсть розширення за рахунок MicroSD картки 128Гб
Cканер відбитка пальців (моделі А5, А7)


Приклади фотографій, зроблених Samsung Galaxy A3


* наведені вище характеристики відносяться до Galaxy A5 2016
** в моделях А5 та А7, швидкість залежить від ряду умов




Рекомедовані ціни:
Galaxy A7 - 11 999 грн, Galaxy A5 - 9 999 грн та Galaxy A3 - 7 999 грн

ВЕРДИКТ

Samsung Galaxy A (2016) приємно відчувати в руці. Завдяки використанню скла він масивний, але при цьому витончений - всі елементи (кнопка, камера, віконце спалаху) розміщено гармонічно. Радує передача кольорів на екрані, власне робота екрану та самої операційної системи - всі дії відбуваються плавно, але швидко.

Цей смартфон помітно відрізняється на фоні інших смартфонів саме власним дизайном. Доречна інвестиція у власний стиль та чудовий варіант подарунка для людини, яка любить красиві речі. Must have у 2016!