Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма - Ющенку: Я вам не перестаю дивуватися!

П'ятниця, 1 вересня 2000, 20:00
Заявивши, що від підсумків роботи місії МВФ в Україні залежить доля Ющенка, президент Кучма не заспокоївся. Він продовжує висловлювати невдоволення з приводу Кабінету міністрів. На цей раз, знаходячись у робочій поїздці у Тернопільській області, президент знову здивувався позиції Кабінету міністрів у паливно-енергетичному комплексі.

"Я не розумію Віктора Андрійовича, його ставлення до ПЕК і ситуації, яка склалася", - передає здивування президента агентство Інтерфакс-Україна. Кучма дав зрозуміти, що незадоволений діями Кабміну в ПЕКу. "Що це - бажання вирішувати проблеми або зробити так, щоб Україна залишилася у пітьмі, а потім, гримкнувши дверми, піти?", - натякнув глава держави.

Дії уряду, додав Кучма, "поклали на землю багато українських підприємств". Як приклад він навів єдині розподільчі рахунки, завдяки чому за межі України "вимиваються грошові кошти". "Ми такою схемою вимиваємо усі гроші з української економіки, оборотні кошти з підприємств, і знищуємо тих, що можуть працювати", - сказав президент.

Президент зізнався, що вимушений втручатися, оскільки з проблемами з енергопостачання губернатори областей приходять саме до нього. Нагадаємо, що нещодавно у Кучми побував губернатор Донецької області Янукович, який після зустрічі на вищому рівні розказав в інтерв'ю УТН своє бачення розв'язання проблем енергетики. До чого б це?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування